REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skrydžių bendrovė „Wizz Air“ sekmadienį pranešė, kad nuo antradienio sustabdo visus skrydžius į Lietuvą ir iš jos.

Skrydžių bendrovė „Wizz Air“ sekmadienį pranešė, kad nuo antradienio sustabdo visus skrydžius į Lietuvą ir iš jos.

REKLAMA

Toks sprendimas priimtas, vyriausybėms uždarant sienas, siekiant sulėtinti koronaviruso plitimą.

Tuo atveju, jeigu keleiviai bilietus įsigijo tiesiogiai wizzair.com svetainėje arba per aviakompanijos mobiliąja programėlę, 120 proc. sumokėtos sumos automatiškai bus grąžinta į jų „Wizz Air“ sąskaitas ir galios 24 mėnesius aviakompanijos paslaugoms ir produktams įsigyti.

Keleiviams atskiru laišku bus suteikta visa informacija apie reikiamus atlikti žingsnius norint susigrąžinti pinigus į banko sąskaitą. Šiuo atveju keleiviai atgaus 100 proc. sumokėtos sumos.

Keleiviai, kurie užsisakė bilietus per kelionių agentūras, įskaitant internetines kelionių agentūras, turėtų susisiekti su įmone, kurioje įsigijo bilietus.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje nuo pirmadienio įvedamas karantinas. Jo metu daugumai užsieniečių draudžiama atvykti į šalį, o daugumai lietuvių – išvykti iš Lietuvos. 

REKLAMA

„Air Baltic“ suteiks šansą grįžti namo

Latvijos oro vežėja „Air Baltic“ paskelbė papildomus repatriacijos skrydžius kovo 16 dieną į Rygos oro uostą.

Bendrovės tinklapyje skelbiama, jog pirmadienį papildomi reisai iš Rygos bus į Londoną, Paryžių, Maskvą, Briuselį, Dubliną, Ciurichą, Diuseldorfą, Vieną. Bilietus į šiuos papildomus reisus galima užsisakyti „Air Baltic“ svetainėje. Bilieto kaina vienam asmeniui į vieną pusę – nuo 137 eurų iki 220 eurų.

Bendrovė taip pat skelbia, jog Latvijos piliečiai ir nuolatiniai gyventojai, norintys grįžti į šalį po kovo 17 dienos, „Air Baltic“ svetainėje turėtų užpildyti galimų repatriacijos skrydžių formą.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį „Air Baltic“ pranešė, jog nuo kovo 17 dienos laikinai stabdo visus suplanuotus skrydžius iš Latvijos, Estijos ir Lietuvos.

Sprendimas priimtas vadovaujantis Latvijos vyriausybės nutarimu koronaviruso plitimo prevencijos tikslu nuo tos dienos sustabdyti tarptautinį keleivių pervežimą – oro transportu, traukiniais, laivais, autobusais.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų