REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieną tamsią ir gūdžią naktį policija sulaukė pagalbos prašymo dėl buitinio konflikto. Vieniša trobelė pareigūnus ir laidos „Farai“ operatorių pasitiko plačiai atvertomis durimis. Viduje girdėjosi balsai.

Vieną tamsią ir gūdžią naktį policija sulaukė pagalbos prašymo dėl buitinio konflikto. Vieniša trobelė pareigūnus ir laidos „Farai“ operatorių pasitiko plačiai atvertomis durimis. Viduje girdėjosi balsai.

REKLAMA

Po darbų grįžusi pavargusi moteris namuose rado įpykusį sūnų pirmame aukšte, išsigandusį sūnų antrame aukšte ir išverstą krosnį. Nei trobą pašildysi, nei valgyti pasigaminsi.

„Antrame aukšte gėrėme kartu...“, – pasakoti konflikto priežastį pradėjo vienas iš sūnų.

„Tai negerk. Tik karvės pieną tiesiai iš papo“, – sūnų pertraukė ir mokė motina.

„Tu, mama, įsiklausyk pirma. Jisai mane pradėjo pulti. Kada jis pabėgo, aš užlipau į antrą aukštą, viską išverčiau, kolonkę radau po padušką. Viskas dėl to ir prasidėjo. Jisai mane pradėjo pulti, ką aš nesiginsiu“, – įvykių seką pasakoti baigė vaikinas.

Tad visas konfliktas prasidėjo nuo kolonėlės po pagalve. Broliai kibo vienas kitam į atlapus taip, kad krosnis gabalais išsilakstė. Esą vienas brolių paslėpė kolonėlę, o išgėrusį ir dėl to susinervinusį kitą brolį paėmė įniršis.

REKLAMA
REKLAMA

„Kelis smūgius į šonkaulius praleidau ir jisai nubėgęs čia apačion plytką išgriovė. Taip viskas prasidėjo. Paklausk jo, kaip viskas buvo“, – toliau pasakojo vyras.

REKLAMA

Įdomu tai, kad lygiai prieš trejus metus į tą pačią vietą buvo atvykę pareigūnai taip pat dėl buitnio konflikto. Juos pasitiko du sūnūs ir moteris – tada vyrai nepasidalijo mobilaus telefono. Tik tą kartą išgriauta krosnis dar ir užsidegė.

Nors įvykius skiria treji metai, išgriauta krosnis atrodo lygiai taip pat. Tos pačios bėdos, tie patys jų sprendimo būdai ir vienodas rezultatas.

Pareigūnai toliau bandė aiškintis naujo konflikto priežastis. Iš antro aukšto nusileido galima krosnį išgriovęs sūnus. Jis dėl visko kaltino brolį.

„Žodžiu, jis gėrė, sukėlė triukšmą, ieškojo alkoholio, jam pritrūko gerti. Aš jam nedaviau. Ko aš jam turiu duoti gerti, jeigu jis toks d***** yra? Jis ieškojo alkoholio, jis jo negavo ir pradėjo kvailioti“, – pasakojo iš antro aukšto nulipęs brolis.

REKLAMA
REKLAMA

Jis tvirtino, kad jie net nesimušė. Vyrukas tvirtino, kad pečių tikrai atstatys, nes turi pilna molio. Esą jis jau įpratęs – policija dėl sugriautos krosnies pas juos atvažiuoja bent kartą į mėnesį. Tad nenuostabu, kad vyras jau turi pasiruošęs savadarbę maišyklę ir krosnį atsatyti sugeba be problemų. Kaip ir ją sugriauti.

Supratusi, kad krosnis bus atstayta, dviejų sūnų motina nusprendė, kad jokių pretenzijų neturi. Išeidami pareigūnai šeimai palinkėjo sėkmės ir paskatino ne tik nebegriauti krosnies, bet ir namus susitvarkyti.

„Eik, Ovidijau, namus tvarkyti“, – palinkėjo pareigūnas.

Tad namuose įsivyravo trapi ramybė... Iki kito karto. Į tarnybinį automobilį įsėdęs pareigūnas laidos „Farai“ operatoriui atskleidė, kad dar tikrai policija čia sugrįš.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Gal kartą į mėnesį čia važiuojama „remontuoti“ krosnies. Šeima tokia... Socialinių įgūdžių trūksta žmonėms – geria, mušasi. Tiksliau, nesimuša, o taip konfliktuoja. Bereikšmiai atvažiavimai, kai realiai ta pagalba net nereikalinga pas juos. <...> Taip žmonės pas mus ir gyvena“, – pasakojo pareigūnas.

Kaip atrodė sugriauta prenešėjų krosnis, kaip atrodė jų konfliktas prieš trejus metus ir kaip atrodė jų gyvenamoji vieta, žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Farai“ žiūrėkite kiekvieną ketvitradienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų