REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos „Premier“ lygoje šį savaitgalį ir pirmadienį nestigs intriguojančių dvikovų. Londono „Tottenham Hotspur“ išbandys jėgas su „Manchester United“, o „Liverpool“ miesto derbyje – su „Everton“.

Anglijos „Premier“ lygoje šį savaitgalį ir pirmadienį nestigs intriguojančių dvikovų. Londono „Tottenham Hotspur“ išbandys jėgas su „Manchester United“, o „Liverpool“ miesto derbyje – su „Everton“.

REKLAMA

„Tottenham Hotspur“ klubas pastaruoju metu išgyvena gilią krizę. Londono komanda, kurią treniruoja buvęs „raudonųjų velnų“ strategas Jose Mourinho, šalies čempionate per paskutinius tris turus sukrapštė tik vieną tašką ir nusirito į aštuntąją vietą. „Spurs“ surinko 41 tašką per 29 rungtynes.

Ši komanda prastai pasirodė ir UEFA Čempionų lygoje, kurioje praėjusį sezoną pasiekė finalą. Šįkart Londono ekipa krito aštuntfinalyje, kai 0:1 ir 0:3 neatsilaikė prieš „Leipzig“ futbolininkus.

Tuo tarpu „Manchester United“ įgavo nemenką pagreitį. Mančesterio klubas „Premier“ lygoje per pastaruosius keturis mačus sukaupė 10 taškų. „United“ užima penktąją poziciją – 45 taškai. Ši komanda nuo ketvirtojoje vietoje esančios Londono „Chelsea“ atsilieka trimis taškais.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmojo rato dvikovoje 2:1 pajėgesni buvo namie žaidę Mančesterio futbolininkai. Iš viso „Premier“ lygoje ekipos tarpusavyje kovėsi 55 kartus. „Raudonieji velniai“ turi akivaizdžią persvarą – 35 pergalės, 11 lygiųjų, 9 nesėkmės. Praėjusį sezoną „Spurs“ savo aikštėje oponentams nusileido 0:1, bet 3:0 nugalėjo išvykoje.

REKLAMA

„Liverpool“ futbolininkai jau be vienos minutės Anglijos čempionai. Jų kraityje – net 82 taškai. Jurgeno Kloppo auklėtiniai šiose pirmenybėse iš viso prarado tik keturis taškus.

Per paskutines trejas rungtynes tik vieną tašką pelnęs „Everton“ nukrito į dvyliktąją poziciją – 37 taškai. Praėjusiame ture „irisai“ net 0:4 turėjo pripažinti „Chelsea“ pranašumą.

Tarpusavio akistatose „Premier“ lygoje užtikrintai pirmauja „Liverpool“ – 24 pergalės, 22 lygiosios, 9 pralaimėjimai. „Everton“ jau 9,5 metų negali įveikti savo principinių varžovų. Pastarąjį kartą „irisai“ „Liverpool“ ekipą palaužė 2010 metų spalį (2:0).

REKLAMA
REKLAMA

Nuo tol laiko komandos galynėjosi 18 kartų „Premier“ lygoje ir dusyk „FA Cup“ varžybose. Iš tų 20 rungtynių 10 laimėjo „Liverpool“ ir tiek pat jų baigėsi taikiai. Šio sezono pirmojo rato akistatoje „Liverpool“ namie sutriuškino priešininkus 5:2.

Vaizdo transliacijų internetu platforma „Go3“ ir „TV3 Sport“ kanalas iš viso šeštadienį, sekmadienį bei pirmadienį parodys šešerias „Premier“ lygos rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

kovo 14 d.

14.20 val. „Watford“ - „Leicester City“,

16.50 val. „Manchester City“ - „Burnley“,

Kovo 15 d.

15.50 val. „West Ham“ - „Wolverhampton“,

18.15 val. „Tottenham Hotspur“ - „Manchester United“;

Kovo 16 d.

21.50 val. „Everton“ - „Liverpool“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų