REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Steve Kazee ir Jenna Dewan (nuotr. Vida Press)

Buvusios seksualiojo Channingo Tatumo žmonos Jennos Dewan šeimoje – šventė. Dar rugsėjį paskelbusi, kad laukiasi vaikelio nuo mylimojo Steve’o Kazee, ji visai neseniai pagimdė sūnų.

6

Buvusios seksualiojo Channingo Tatumo žmonos Jennos Dewan šeimoje – šventė. Dar rugsėjį paskelbusi, kad laukiasi vaikelio nuo mylimojo Steve’o Kazee, ji visai neseniai pagimdė sūnų.

REKLAMA

Primename, kad iš praėjusios santuokos su Tatumu ji augina dar ir mergytę.

Berniuko nuotrauka Jenna pasidalijo savo „Instagram“ bei pridėjo, kad jis gimė kovo 6-ąją. „Šitaip paprastai mūsų širdys susprogo į begalybę ir dar daugiau. Sveikas atvykęs į pasaulį, mano mažasis angelėli“, – rašė ji. 

Vėliau ji pridėjo, kad vaiko vardas – Callumas Michaelis Rebel Kazee.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad prieš menesį 39 metų aktorė pasidalijo šilta savo ir naujojo mylimojo Steve’o Kazee nuotrauka, kurioje matomas ir įspūdingas jos sužadėtuvių žiedas. „Tau – visa mano širdis“, – po fotografija „Instagram“ rašė J. Dewan.

Panašia nuotrauka savo paskyroje pasidalijo ir Steve. „Kai tu pabusi ryte, aš bučiuosiu tavo veidą su tokia šypsena, kokios dar niekas anksčiau nebus matęs. Kai tu pabusi ryte, bučiuosiu akis ir sakysiu, kad tik tave aš mylėjau visus šiuos metus“, – brūkštelėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Dar kiek anksčiau beveik 10 metų santuokoje su Tatumu praleidusi gražuolė atskleidė tikrąją jų skyrybų priežastį. „Supratau, kad dinamika, kurioje buvau, nebetenkina nei manęs, nei mano dukros. Supratau, kad teks priimti, jog šie santykiai neveikia ir pasiduoti skausmui“, – rašė J. Dewan.

REKLAMA

Vis dėlto įdomiausia tai, kad pora galutinai nusprendė skirtis būtent tą naktį, kai turėjo prasidėti naujas šokėjas projektas „World of Dance“. Savaime suprantama, skyrybas moteris nusprendė laikyti paslaptyje, tačiau tai tikrai nebuvo lengva.

„Žmonės mane ir Channingą matė itin romantiškoje šviesoje, todėl man buvo sunku, nes mėgstu būti kuo įmanoma nuoširdesnė ir tikresnė“, – pridėjo ji.

Ir nors skyrybos buvo sunkios, o Jenna pripažino ne kartą viduryje nakties skambinusi draugams tik todėl, kad galėtų išsiverkti, iš tiesų ji liko ištikima ir kai kuriems savo įsitikinimams. Pavyzdžiui, dietai – jai tai patiko ir moteris nė už ką nenorėjo to atsisakyti, net jei ir plyšo širdis.

Primename, kad Tatumas šiuo metu šiltus jausmus puoselėja dainininkei Jessie J. Pora neseniai buvo išsiskyrusi, bet panašu, kad ir vėl grįžo į vienas kito glėbį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų