REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologai nevynioja žodžių į vatą – šiandien ne vienam gali kilti rimtų bėdų. Vertėtų pasaugoti ne tik save, bet ir artimuosius. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Astrologai nevynioja žodžių į vatą – šiandien ne vienam gali kilti rimtų bėdų. Vertėtų pasaugoti ne tik save, bet ir artimuosius. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui ir ramiau viską vertinti. Išaugs nelaimingų atsitikimų. Būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami, net dirbdami kasdienius darbus.

Tauras

Gali paaštrėti finansinės problemos, vis dėlto diena netinkama šiam klausimui spręsti. Būkite kantresni su antrąja puse: priekaištais, nepasitenkinimu šiandien lengva santykius atšaldyti.

Dvyniai

Šiandien spaudžiami šeimos ar draugų, giminaičių galite leistis į netikusią avantiūrą. Nesivelkite į ginčus, niekam nieko nežadėkite.

Vėžys

Stenkitės atsiriboti ne tik nuo visokių reikalų, bet ir nuo blogų, liūdnų minčių, nuo nerimo bei įtarinėjimų. Būkite atidesni tėvams ir savo atžaloms. Nepalankus laikas meilės santykiams aiškintis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien verčiau pralaimėti, juolab kad pergalės kaina bus itin aukšta, o pralaimėjimai nebus skaudūs. Nesivelkite į avantiūras, nepasiduokite azartui tiek dirbdami, tiek pramogaudami.

REKLAMA

Mergelė

Dėl niekų gali sužlugti svarbus reikalas. Tačiau šios dienos nesėkmės labiausiai gali pakenkti sveikatai, tad mokėkite pasirūpinti savimi: nepersidirbkite, atsargiau elkitės su darbo technika.

Svarstyklės

Kol kas reikėtų atsisakyti svarbaus sumanymo, kitaip galite patirti nuostolių ir kitokių problemų. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems, ieškokite sąlyčio taškų, nes ir taip pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti.

Skorpionas

Sunki, pavojinga diena, kada vienu netikusiu žodžiu galite sugriauti pasitikėjimą savimi, savo sugebėjimais. Geriau nereikšti savo nuomonės, ypač kokiais nors profesiniais klausimais: rizikuojate prarasti autoritetą. Namie venkite pamokslauti, taktiškiau bendraukite su vaikais.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Apgaulinga diena: situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Itin atidūs būkite atklikdami savo užduotis. Tikrinkite svarbius pranešimus iš užsienio.

Ožiaragis

Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi bei ryžto viską perdaryti, tačiau saiko ir sveiko proto gali pritrūkti, o dabar bus lengva sugriauti tai, ką ilgai statėte.

Vandenis

Gali sužlugti tai, dėl ko buvote garantuoti, todėl mažiau planuokite, mažiau svajokite, viskas gali apvirsti priešingai, nei tikitės. Vertėtų labiau pasaugoti santykius su draugais, taip pat su mylimu žmogumi.

Žuvys

Venkite tuščių kalbų bei pažadų, ant nieko nepykite, niekur neskubėkite (ypač jei vairuosite automobilį).

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų