REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įspūdingai Anglijos „Premier“ lygoje žaidžiančių ir šios šalies pirmenybių nugalėtojų titulą beveik užsitikrinusių „Liverpool“ futbolininkų trečiadienį laukia itin rimtas iššūkis Europos fronte. 

Įspūdingai Anglijos „Premier“ lygoje žaidžiančių ir šios šalies pirmenybių nugalėtojų titulą beveik užsitikrinusių „Liverpool“ futbolininkų trečiadienį laukia itin rimtas iššūkis Europos fronte. 

REKLAMA

Antrosiose UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse Liverpulio klubas namie priims Madrido „Atletico“. Pirmąjį šių komandų tarpusavio mačą 1:0 laimėjo Ispanijos ekipa. 

„Atletico“ pastaruoju metu, įskaitant Čempionų lygą ir Ispanijos čempionatą, nepralaimėjo šešių dvikovų iš eilės – 3 pergalės ir 3 lygiosios. Tuo tarpu „Liverpool“ per penkerias paskutines rungtynes Anglijos pirmenybėse, šios šalies „FA Cup“ varžybose ir Čempionų lygoje iškovojo tik dvi pergales. 

Trečiadienio akistatoje „Atletico“ futbolininkus tenkintų ne tik pergalė ar lygiosios, bet ir rezultatyvus pralaimėjimas – 1:2, 2:3, 3:4 ir pan. 

REKLAMA
REKLAMA

Didžiulė intriga ir kitoje poroje, kurioje Paryžiaus „Saint-Germain“ (PSG) trečiadienį namie bandys palaužti Dortmundo „Borussia“ klubą. Vokietijoje 2:1 triumfavo „Borussia“, kuri yra pasiekusi puikią sportinę formą. Dortmundo komanda dabar, skaičiuojant Vokietijos čempionatą ir Čempionų lygą, nuskynė penkias pergales iš eilės. 

REKLAMA

Toliau blizga jaunasis „Borussia“ supertalentas Erlingas Brautas Halandas. Jis Dortmunde įmušė abu įvarčius į PSG vartus. Norvegas, šį sezoną pradėjęs „Salzburg“ gretose, Čempionų lygoje varžovų vartininkus jau nuginklavo 10 kartų. 

Dėl geltonų kortelių limito šeimininkams negalės padėti du svarbūs žaidėjai – Thomasas Meunier ir Marco Verratti. Kita vertus, susižeidę yra pajėgūs „Borussia“ futbolininkai Marco Reusas ir Thomasas Delaney. 

Kitose aštuntfinalio dvikovose yra aiškūs favoritai. Tai Bergamo „Atalanta“ ir „Leipzig“. Italijos ekipa savo aikštėje pirmosiose rungtynėse „Valencia“ futbolininkus sutriuškino 4:1, o Leipcigo klubas Londono „Tottenham Hotspur“ nugalėjo svečiuose – 1:0. 

REKLAMA
REKLAMA

„Atalanta“ pastaruoju metu – ant bangos. Ji Italijos pirmenybėse laimėjo tris mačus iš eilės ir užima ketvirtąją vietą, kuri suteikia teisę kitą sezoną vėl rungtyniauti Čempionų lygoje. O „Valencia“ buksuoja. Ši komanda Ispanijos lygoje paskutinėse penkiose dvikovose nuskynė tik vieną pergalę ir nusirito į septintąją vietą. 

Tikrą košmarą išgyvena „Tottenham Hotspur“. Jose Mourinho auklėtiniai, rungtyniaujantys be traumuotų lyderių Harry Kane'o ir Sono Heung-Mino, iš pastarųjų penkerių rungtynių įvairiose varžybose patyrė net keturias nesėkmes. 

„Leipzig“ Vokietijos lygoje praėjusį savaitgalį nesugebėjo įveikti „Wolfsburg“ (0:0) ir užleido antrąją poziciją Dortmundo „Borussia“ futbolininkams. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo transliacijų internetu platforma „Go3“, „TV3 Sport“, „TV3 Sport2“ kanalai parodys visas ketverias šią savaitę vyksiančias rungtynes. Dvejas jų transliuos TV6. 

Transliacijų tvarkaraštis: 

kovo 10 d. 

21.50 val. „Valencia“ – „Atalanta“ („Go3“, „TV3 Sport2“, TV6), 

21.50 val. „Leipzig“ - „Tottenham Hotspur“ („Go3“, „TV3 Sport“); 

Kovo 11 d. 

21.50 val. PSG - „Borussia“ („Go3“, „TV3 Sport2“, TV6), 

21.50 val. „Liverpool“ - „Atletico“ („Go3“, „TV3 Sport“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų