REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagal tikrus faktus sukurtas įtempto siužeto trileris „Kubos voratinklis“ pasakoja istoriją, vykusią prieš maždaug trisdešimt metų.

Pagal tikrus faktus sukurtas įtempto siužeto trileris „Kubos voratinklis“ pasakoja istoriją, vykusią prieš maždaug trisdešimt metų.

REKLAMA

Paprastas Kubos lakūnas Renė Gonzalesas nedideliu lėktuvėliu atskrenda į Majamį ir pasiprašo politinio prieglobsčio. Tai tampa tikru šoku Havanoje likusiai jo žmonai Olgai, likusiai vienai su mažamete dukrele. Kol Olgą kamantinėja Kubos saugumiečiai, Renė Majamyje netrunka susipažinti su kitais salos pabėgėliais ir įsitraukia į Kastro režimo priešininkų gretas.

Tačiau netrukus ima aiškėti, kad ne viskas yra taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Ar iš tiesų Olga nieko nežino apie savo vyro veiklą? Ar Renė išties tėra paprastas politinis pabėgėlis? Ar jo naujieji draugai iš tikrųjų kovoja prieš Kastro režimą? Kubos ir JAV slaptųjų agentūrų veikla, savo tikruosius įsitikinimus slepiantys dvigubi ir trigubi agentai, nuolatinė dezinformacija, pinklės, įtarinėjamai, persekiojimai, apgavystės ir šantažas – viskas susipina į didžiulį ir mirtinai pavojingą voratinklį.

Kinuose nuo kovo 6 d.

Režisierius: Olivier Assayas („Karlosas Šakalas”)

Vaidina: Penélope Cruz („Elegija“, „Viki, Kristina, Barsaelona”, „Šalti apkabinimai“, „Patarėjas”, „Iš meilės Pablui”, Édgar Ramírez („Auksas”, „Lūžio taškas”, „Taikinys #1”, Gael García Bernal („Motociklininko dienoraštis“, „Taip pat ir tavo mamą”),Ana de Armas („007 Mirtis palauks “, „Ištraukti peiliai“, „Bėgantis skustuvo ašmenimis 2049“), Leonardo Sbaraglia, Wagner Moura.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų