REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visagine šią savaitę lietuvių kalbos mokytoją sumušusiam jaunam vyrui skirta apykojė.

Visagine šią savaitę lietuvių kalbos mokytoją sumušusiam jaunam vyrui skirta apykojė.

REKLAMA

Kaip BNS informavo Visagino prokuroras Genadijus Jefimovas, kardomoji priemonė 24 metų Rusijos piliečiui, turinčiam leidimą gyventi Lietuvoje, skirta pusei metų.

„Jam pusei metų yra uždėta apykojė. Jis bus kontroliuojamas, stebimas, yra sąlygų, kur jis gali lankytis, su kuo matytis“, – teigė prokuroras.

Jis taip pat pridūrė, kad šiuo metu ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo siekiant išreikšti tautinę neapykantą perduotas Panevėžio apygardos prokuratūrai.

Jos atstovė Rasa Stundžienė teigė, kad tyrimą atlieka prokuroras Ričardas Juozainis.

„Bus aiškinamos visos aplinkybės. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Panevėžio apygardos prokuratūros Pirmo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Ričardas Juozainis. Jo specializacija yra tokios bylos“, – BNS sakė Panevėžio apygardos atstovė.

Visagino „Verdenės“ gimnazijoje dirbanti 1966 metais gimusi lietuvių kalbos mokytoja sumušta pirmadienį tuo metu, kai ėjo iš darbo namo.

Šiuo metu mokytoja nedirba.

Jos sumušimu įtariamas vyras niekur nedirba, nesimoko, anksčiau nėra teistas. Jam už mokytojos sumušimą tautiniu pagrindu gresia kalėjimas iki penkerių metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų