REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
B. Spears, K. Kardashian, P. Hilton, Ch. Aguilera (tv3.lt fotomontažas)

Nepaisant to, kad garsenybės dažniausiai daugiausiai kritikos sulaukia iš jų visai nepažįstančių, o kartais net ir gyvenime nemačiusių gerbėjų, neretai jos taip pat neatsilaiko galimybei vieni kitus pašiepti.

13

Nepaisant to, kad garsenybės dažniausiai daugiausiai kritikos sulaukia iš jų visai nepažįstančių, o kartais net ir gyvenime nemačiusių gerbėjų, neretai jos taip pat neatsilaiko galimybei vieni kitus pašiepti.

REKLAMA

Užsienio žiniasklaidoje paskelbti labiausiai įsiminę įžeidimai, kuriais kiek anksčiau vienas kitam svaidėsi žinomi žmonės.

Tikriausiai visi iki skausmo yra girdėję istoriją, kad prieš tai, kai tapo žinoma, Kim Kardashian tebuvo turtingosios viešbučių tinklo paveldėtojos Paris Hilton asistentė. Kartais merginų santykiai buvo panašūs į geriausių draugių, o kartais – į didžiausių priešių. O didžiausi nesutarimai prasidėjo tada, kai Kim žiniasklaidos dėmesį ėmė traukti lygiai taip pat, kaip ir Paris.

Vienas P. Hilton įžeidimas apie buvusią draugę peržengė visas ribas. „Nė už ką nenorėčiau tokio užpakalio, kaip Kim. Jis – pasišlykštėtinas. Primena varškę didžiuliame šiukšlių maiše“, – drėbė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Dar baisesnį įžeidimą atlikėjai Madonnai sviedė kitas toks pats garsus dainininkas, Eltonas Johnas. Tiesa, nors kova tarp jų truko netgi ne vienerius metus, vienas atlikėjo komentaras peržengė visas ribas.

REKLAMA

E. Johnas negalėjo pakęsti fonogramos, kuria naudojosi Madonna, todėl nieko nelaukęs nusprendė sukritikuoti būtent tai: „Nuo kada žiopčiojimas prilyginamas gyvam pasirodymui? Atleiskite, bet man atrodo, kad visi, kurie žiopčioja ant scenos prie publikos, kuri už jų pasirodymą sumokėjo kokious 75 svarus sterlingų, turėtų būti nušauti.“

Įdomi kova įvyko ir tarp Robbie Williamso ir „Oasis“ grupės lyderio Liamo. Ir nors iš pradžių jie buvo draugai, kova nesibaigė iki šiol.

Viską paskatino netikėtas Liamo brolio Noelio komentaras apie Robbie. Anot jo, Robbie atrodė kaip „storasis grupės „Take That“ šokėjas. To pakako, kad R. Williamas įsiustų ir net iki šios dienos jo brolį Liamą imtų kviesti į įvairiausias kovas.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkės Katy Perry ir Taylor Swift susipyko taip pat itin viešai, tačiau būtent Perry komentaras viską nustelbė. Prisiminusi populiarų filmą „Mean Girls“, K. Perry socialiniuose tinkluose apie T. Swift parašė: „Saugokitės Reginos George, apsivilkusios tarsi avelė…“

Regina George buvo pagrindinė filmo herojė, kuri, būdama populiariausia mokyklos mergina, taip pat buvo linkusi ir į manipuliacijas. Taip pat ji buvo tikrų tikriausia pašaipūnė.

Šiame sąraše yra ir vienos garsiausių pasaulio blondinių – dainininkės Britney Spears ir Christina Aguilera. Įdomu tai, kad iš tiesų nieko rimto tarp moterų niekada nenutiko. Paprasčiausiai tada, kai išgarsėjo, jos nuolat konkuravo muzikiniame pasaulyje.

„Puikiai žinau Britney… Ji tikrai nėra vargšė, tačiau puikiai moka taip elgtis“, – vienąkart nesusilaikė Christina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų