REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, kviečiame jus pasinerti į žvaigždžių pasaulį ir sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę. Tam jums pateikiama išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, kviečiame jus pasinerti į žvaigždžių pasaulį ir sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę. Tam jums pateikiama išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas. Darbe nestigs darbo, svarbių užduočių. Tačiau nestigs ir energijos bei noro būti geriausiais, dėl to nuveikti pavyks išties daug. Taip pat šiuo metu palankiai gali klostytis piniginiai, turtiniai reikalai – nauda gali ateiti net nesistengiant. Smagių susitikimų žada savaitės vidurys.

Jautis. Vidinė būsena bus puiki, o darbe darbo – ne per daugiausia. Bus galima leisti sau pasimėgauti gražiais, maloniais dalykais ar smagia draugija. Puikus metas rūpintis ir drabužių spintos turiniu, ir savimi. Taip pat vis dar tęsiasi puikus metas sportinio tipo kelionei.

Dvyniai. Darbe gali daugėti darbo, gana svarbių užduočių. Tačiau ir energijos bei kūrybiško požiūrio nestokosite, todėl viskas vyks greitai ir gerai. Kitose srityse veiklos nedaug. Nedidelių pramogų gali pasiūlyti svaitės vidurys, o malonių susitikimų su svarbiais jums žmonėmis – savaitės pab aiga.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Darbe gali būti naudinga įsižiūrėti į tikrąsias kai kurių asmenų poelgių ar pasisakymų priežastis – pirmiausia tam, kad nereikėtų veltis kur nereikia. O šiaip – darbo ne per daugiausia, palankus metas smagiems pasibuvimams su artimais draugais. Antroji pusė gali būti netikėtai veikli.

REKLAMA

Liūtas. Darbe gali būti ne tiek darbo, kiek kažkokių smagių aplinkybių ir smulkmenų, o išties didelis įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu, svetingumu. Nedidelės piniginės naudos gali atnešti savaitės pradžia, o smagių pramogų – jos pabaiga.

Mergelė. Reikalai gerėja – susikaupti bus vis lengviau, o tikslo siekti – vis paprasčiau. Visgi daug veiklos dar neturėtų būti. Palankus metas tvarkyti teisinius reikalus, žinoma, jei jų yra. Vykstantys į kelionę patirs daug smagių, malonių įspūdžių. Palankus metas ir sportiškoms pramogoms.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Bus lengva užsiimti namų, šeimos reikalais ir energingai siekti, kad čia viskas būtų taip, kaip turi būti. Visa kita – miglos ir ko nors fragmentai, be aiškios krypties, todėl ir nelabai svarbūs. Ką gi, beliks atsiduoti rutinai ir pažiūrėti, kur gi ji nuneš ir ką atneš.

Skorpionas. Darbe darbo ne per daugiausia, namie irgi viskas savo vietose. Kita vertus, progų smagiai praleisti laiką tikrai nestigs, o dėl jūsų kūrybiškumo bus lengva nudžiuginti ir save, ir esančius šalia. Maloniai nudžiuginti gali ir asmeniniai santykiai su kai kuriais žmonėmis.

Šaulys. Gali būti, kad dabar rūpės piniginiai, turtiniai reikalai - energingi ir drąsūs veiksmai šioje srityje apčiuopiamos naudos netruks atnešti. Taip pat sėkmė lydės tuos, kurie užsiima namų, šeimos reikalais, taip pat nekilnojamuoju turtu. Geras metas rūpintis sveikata, sveikatingumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Vidinė būsena nesikeis – būsite labai energingi, veiklūs, puikios sportinės formos, todėl geriausiai seksis tie darbai ir ta veikla, kurios imsitės ir kurią prižiūrėsite patys, asmeniškai. Geras metas susitikimams su draugais, sėkmė lydės ko nors besimokančius. Be to, ir progų smagiai pasilinksminti bus ne viena.

Vandenis. Bus lengva kibti į anksčiau atidėliotus, tarsi primirštus reikalus – juos tvarkyti bus lengva. Galimi naudingi susitikimai, pokalbiai, ypač dalykinėmis temomis. Sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija. Atrodo, galima tikėtis ir finansinės naudos.

Žuvys. Būsite energingi, žvalūs, veiklūs ir puikios nuotaikos. Žinoma, kai būsena tokia, tai ir darbai vyksta atitinkamai. Visgi profesijos srityje rimtų iššūkių tikimybė menka, vyraus įprasti darbai. Bus lengva rasti laiko ir draugams, smagiems pokalbiams, galimos ir trumpos išvykos akiračiui plėsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų