REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai vertėtų elgtis atsargiai ir apgalvotai, mat per skubėjimą yra tikimybė pridaryti nemažai klaidų. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Diena, kai vertėtų elgtis atsargiai ir apgalvotai, mat per skubėjimą yra tikimybė pridaryti nemažai klaidų. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Saugokitės provokacijų, nesivelkite į intrigas. Nemenka avarijų ir nuostolių tikimybė, todėl nerizikuokite pinigais ir savo pareigomis darbe. Nepalankus laikas prašyti finansinės pagalbos.

Tauras

Netikėtas įvykis, naujiena gali pakeisti jūsų nuomonę apie seną draugą arba antrąją pusę. Atsargiau su užsieniečiais, jei tektų tvarkyti verslo, piniginius ir turto reikalus.

Dvyniai

Neleiskite sau nuotaikos gadinti ir laiko gaišinti. Būtina atsiriboti nuo tų, kurie trukdo gyventi ir dirbti. Būkite kategoriškesni atsakydami.

Vėžys

Galite kaktomuša atsitrenkti į netikėtas kliūtis, bet nenusiminkite: šiandien vargu ar pavyks įgyvendinti savo planus. Nesistenkite išsiaiškinti santykių su mylimu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Aplinkiniai nebus atviri, kai ką mėgins slėpti, galbūt net apgauti. Nesėkminga diena, nieko rimto neplanuokite, labiau pasirūpinkite dvasine ramybe.

REKLAMA

Mergelė

Būsite įsitempę, sunerimę, tačiau nepalankus laikas impulsyviems sprendimams, ginčams, konfliktams, todėl mokėkite susitvardyti, kai ko nors užsinorėsite, nesupykti, kai teks netikėtai viską mesti ir pakeisti planus. Nerizikuokite būdami kelyje.

Svarstyklės

Negaiškite laiko iš ko nors tikėdamiesi malonių. Jei patys nepasistengsite, nebus jokių rezultatų. Venkite kritikuoti, priekaištauti. Diena bus sudėtinga moterims.

Skorpionas

Aplinkybės gali susiklostyti visai kitaip, nei manėte. Tikėtinos priverstinės išlaidos, nuostoliai, todėl pasistenkite nepažeidinėti taisyklių. Mažiau vilkitės gauti ir patys venkite žadėti, įsipareigoti. Taupykite pinigus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nesiaiškinkite santykių su kerštingais asmenimis, nepasiduokite suinteresuotų asmenų spaudimui, įkalbinėjimams. Būkite dėmesingesni, pagarbesni tėvams ir savo šeimai.

Ožiaragis

Niekur nerizikuokite, ypač dalykiniuose reikaluose: galite būti apkaltinti neprofesionalumu, neatsakingumu ar tiesiog nepagarba vadovybei, darbui. Dėl niekų galite susivaidyti ir su mylimu žmogumi. Negeras laikas griežtiems pokalbiams su vaikais.

Vandenis

Būsite nepatiklūs, įtarūs, ypač darbo reikaluose bei santykiuose su mylimu žmogumi. Neskubėkite pyktis su kolegomis arba pavaldiniais ir nekelkite scenų mylimam asmeniui.

Žuvys

Neskubėkite teisti, gal ir jus kas nors smerkia? Partneriai gali nuvilti neįvykdę duoto įsipareigojimo, užvilkinę jums svarbų reikalą, taip pat pinigų sumokėjimą. Būkite šiltesni antrajai pusei.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų