REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Varškėtukai karamelės padaže (nuotr. Organizatorių)

Šį sekmadienį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia  Gabrielė Žutautaitė dalinosi netradicinėmis, bet labai gardžiomis idėjomis pusryčiams – nuo Izraelietiškos kiaušinienės iki sumuštinių su plėšyta kiauliena.

15

Šį sekmadienį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia  Gabrielė Žutautaitė dalinosi netradicinėmis, bet labai gardžiomis idėjomis pusryčiams – nuo Izraelietiškos kiaušinienės iki sumuštinių su plėšyta kiauliena.

REKLAMA

Laidos šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis pasakojo, kad senovėje lietuviai valstiečiai maistą ruošdavo kartą per dieną, o pusryčiams būdavo valgoma tai, kas liko nuo vakar dienos. Šiais laikais viskas pasikeitė ir pusryčiai gali būti ne tik skanūs, bet ir traukiantys akį.

Pomidorinė šakšuka su fetos sūriu

Sotūs pusryčiai, kurie tiks visos šeimos pusryčiams. Nesunku paruošti ir nereikalauja daug laiko.

REKLAMA
REKLAMA

Receptą žiūrėkite:

Azijietiškas Bao sumuštinis su mėsa ir daržovėmis

Tai gardi idėja paįvairinti pusryčių stalui ir parodyti ypatingą dėmesį, nes viskas, nuo iškeptų bandelių iki marinuotų daržovių, bus paruošta pačių rankomis.

Receptą žiūrėkite:

Varškėtukai karamelės padaže

Puiki idėja tiems, kas mėgsta dieną pasitikti saldžiais, bet sočiais pusryčiais.

Receptą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų