REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Bare „Pilėnai“ sumuštas Alen Chicco (tv3.lt fotomontažas)

Šiandien žiniasklaidoje plačiai nuskambėjo įvykis, kai šeštadienio vakarą Vilniuje esančiame bare „Pilėnai“ buvo sumuštas dainininkas Alen Chicco. 

17

Šiandien žiniasklaidoje plačiai nuskambėjo įvykis, kai šeštadienio vakarą Vilniuje esančiame bare „Pilėnai“ buvo sumuštas dainininkas Alen Chicco. 

REKLAMA

Šia istorija vaikinas pasidalijo ir viską išsamiai papasakojo savo socialinių tinklų sekėjams.

Anot atlikėjo, labiausiai jį nustebino ne pats faktas, kad prieš jį buvo pakelta ranka, o tai, ką pasakė barmenai – šie tikino, kad vaikinas turėjo žinoti, kur eina. 

Vis dėlto įdomu tai, kad šiandien minėto baro „Facebook“ puslapyje pasirodė informacija, jog baras šiandien nedirbs ir savo lankytojų lauks tik nuo antradienio. Dar po kurio laiko, panašu, buvo persigalvota. Oficialiame baro puslapyje pasirodė žinutė: „Oi, oi, oi. Visgi su tokia padaryta reklama, šiandien negalime neatsidaryti. Susitinkam nuo 17 val.“

Tai perskaitę komentatoriai neslėpė pasipiktinimo. „O jums atrodo, kad jūsų „atsakas“ buvo tinkamas šioje situacijoje? Oi oi oi?“, „Mažiausiai ką jūs galėjot padaryt, tai viešai atsiprašyt žmogaus, o dabar jūs viešai juokiatės iš situacijos. Sėkmės jums gyvenime su tokiu požiūriu į darbą, į žmogų ir į verslą. Jei vis dar galvojat, kad pasidarėt reklamą, tai jūs, ar tai jūsų personalas esat visiški idiotai, nes didesnės antireklamos nesu regėjus“ – rašė komentatoriai.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu baras čia taip pat pateikė savo atsaką. Anot „Pilėnų“, neteisinga, jog žmonės „loja“ ant jų, mat Alen Chicco sumušęs asmuo buvo sulaikytas policijos pareigūnų.

REKLAMA

„Piktinatės visi baru, kai didžioji, ar net visa dalis, nesate buvę. Jei žmonėms sakai išeiti, nes kils kivirčas, ir jie visvien lieka, tai kas tada kaltas? Aišku, kad baro darbuotojai, kurie perspėja ir varo lauk visus absoliučiai. Bet ne... Klausykim vienos pusės, nes ji kitokia, ir, belekuriuo atveju, lieka teisi… Ir dar mėtytis pareiškimais, kad mes – komunistai, net nežinant, kas, kaip ir kur…“ – po komentarais buvo rašoma iš oficialios baro paskyros.

Vėliau baras pridėjo ir dar daugiau pasipiktinusių komentatorių sulaukusį įrašą: „Mes už tradicines šeimas ir esam savo šalies patriotai!“

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena Alen Chicco papasakotą istoriją:

„Šeštadienį turėjau koncertą Vilniaus centre. Kelios valandos po koncerto, aš ir mano dvi draugės, buvom užpulti bare „Pilėnai“. Aš be jokio perspėjimo gavau smūgį į galvą, mano draugė buvo nugriauta ant žemės ir apspardyta. Ir, žinot, tai nėra baisiausia, nes tokie dalykai atsitinka kasdien ir visame pasaulyje. Baisiausia, kai pamatai kokie yra abejingi žmonės tam kas vyksta aplink juos. 

Baro valdžia ir barmenai net neketino mums padėti, ir, ačiū, kad atsirado normalių žmonių, kurie padėjo išeiti iš baro ir apgynė mus. Vieninteliai žodžiai iš „Pilėnų“ darbuotojų, kuriuos atsimenu, buvo:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Tai ko jūs čia einat?

Taip pat dar tą vakarą teko girdėti:

– Tai ką jūs nežinot, kur einat? Tai juk neo nacių baras.

Tai ką, 2020. Sveiki atvykę.

Žinot, net jei ir būtume žinoję kur einam, ar turime saugotis kažkokių vietų Vilniaus centre, prie savo namų, ir pro jas eiti su paslėptais veidais? Manau, ne tam žmogus buvo sutvertas.

Na, o jei jūs „Pilėnai“, nepriimat žmonių tokių, kokie jie yra, tai bent užsidėkit ant durų ženklą, kad jūsų baras yra „PRIVATE“ (privatus, – liet.) ir pasisamdykit „face control“ (kontrolė dėl išvaizdos, – red.past.) ir dar siūlau ateiti pas mus į „Balaganza“ pasimokyti, kaip turi būti priimami svečiai, ir kokia pagarba yra kiekvienam atėjusiam, nesprendžiant apie jį pagal jo išvaizdą, požiūrį, religiją, lytį, orientaciją ir t.t.

O šiaip, laukiam viešo atsiprašymo.“

Naujienų portalui tv3.lt baras raštišką atsakymą pateikti atsakė – teigė galintys komentuoti tik gyvo susitikimo metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų