REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Muzikiniame projekte „X faktorius“ išgarsėjęs bei šių metų „Eurovizijos“ atrankose sublizgėjęs dainininkas Alen Chicco pateko į itin nemalonią situaciją.

Muzikiniame projekte „X faktorius“ išgarsėjęs bei šių metų „Eurovizijos“ atrankose sublizgėjęs dainininkas Alen Chicco pateko į itin nemalonią situaciją.

REKLAMA

Dainininkas šeštadienį buvo sumuštas viename sostinės barų.

Visą situaciją Alen Chicco išsamiai papasakojo asmeniniame savo „Facebook“ puslapyje bei priminė, kad iš minėto baro vis dar laukia oficialaus atsiprašymo, mat būtent ten dirbusių žmonių žodžiais jį nustebino labiausiai.

„Šeštadienį turėjau koncertą Vilniaus centre. Kelios valandos po koncerto, aš ir mano dvi draugės, buvom užpulti bare „Pilėnai“. Aš be jokio perspėjimo gavau smūgį į galvą, mano draugė buvo nugriauta ant žemės ir apspardyta. Ir, žinot, tai nėra baisiausia, nes tokie dalykai atsitinka kasdien ir visame pasaulyje. Baisiausia, kai pamatai kokie yra abejingi žmonės tam kas vyksta aplink juos. 

Baro valdžia ir barmenai net neketino mums padėti, ir, ačiū, kad atsirado normalių žmonių, kurie padėjo išeiti iš baro ir apgynė mus. Vieninteliai žodžiai iš „Pilėnų“ darbuotojų, kuriuos atsimenu, buvo:

REKLAMA
REKLAMA

– Tai ko jūs čia einat?

Taip pat dar tą vakarą teko girdėti:

– Tai ką jūs nežinot, kur einat? Tai juk neonacių baras.

Tai ką, 2020. Sveiki atvykę.

Žinot, net jei ir būtume žinoję kur einam, ar turime saugotis kažkokių vietų Vilniaus centre, prie savo namų, ir pro jas eiti su paslėptais veidais? Manau, ne tam žmogus buvo sutvertas.

REKLAMA

Na, o jei jūs „Pilėnai“, nepriimat žmonių tokių, kokie jie yra, tai bent užsidėkit ant durų ženklą, kad jūsų baras yra „PRIVATE“ (privatus, – liet.) ir pasisamdykit „face control“ (kontrolė dėl išvaizdos, – red.past.) ir dar siūlau ateiti pas mus į „Balaganza“ pasimokyti, kaip turi būti priimami svečiai, ir kokia pagarba yra kiekvienam atėjusiam, nesprendžiant apie jį pagal jo išvaizdą, požiūrį, religiją, lytį, orientaciją ir t.t.

O šiaip, laukiam viešo atsiprašymo.“

Naujienų portalui tv3.lt baras raštišką atsakymą pateikti atsakė – teigė galintys komentuoti tik gyvo susitikimo metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų