REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną antradienį, kviečiame sužinoti, ką jums šią savaitę žada žvaigždės, perskaičius išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams.

Kaip ir kiekvieną antradienį, kviečiame sužinoti, ką jums šią savaitę žada žvaigždės, perskaičius išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

AVINAS. Dėl atgalinio Merkurijaus judėjimo dažnai veiksite remdamiesi intuicija, tad aplinkiniai gali pamanyti, kad jūsų veiksmai yra nelogiški. Geriau kalbėti mažiau ir nesidalinti savo ateities planais. Vieniši pamatys galimybių, kaip pasukti savo asmeninį gyvenimą į gerąją pusę, išspręsti kai kuriuos svarbius klausimus. Nereikės jaudintis dėl pinigų: pajamos gali net šiek tiek padidėti. Pasinaudokite planetų teikiama galimybe numesti svorio ar pagerinti sveikatą.

JAUTIS. Merkurijaus retrogradiškumas pasireikš draugų ir bendražygių sektoriuje, o tai gali atidėti jūsų ambicingų planų ir siekių įgyvendinimą. Galite pastebėti, kad partneriai viską daro blogai, o reikiama informacija gaunama ne laiku arba yra klaidinga. Gali būti, kad patys savo mintis ir reikalavimus pateikėte neaiškiai. Todėl turėsite būti kantrūs ir įsitikinti, kad kiti teisingai supranta, ką norite jiems perduoti. Būsite neįprastai aktyvūs ir ekstremalūs.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Merkurijui tapus retrogradiniu, galite suprasti, kad jums trūksta tam tikrų žinių pasirinktoje srityje. Norėdami tai kompensuoti, būtinai užsiregistruokite į tęstinio mokymo kursus arba mokymus. Kilus ginčui ar nesusipratimui, mokėsite rasti reikiamų argumentų, kurie jei ir neįtikins pašnekovo, tai bent jau padės jam suprasti jūsų požiūrį. Tad greitai išspręsite daugelį konfliktų. Žvaigždės įspėja, kad būtina imtis veiksmų savo verslui apsaugoti.

REKLAMA

VĖŽYS. Merkurijus atgal juda veikdamas keliones, mokymąsi. Vieni aktyviai domėsitės teisiniais klausimais, o kiti studijuosite užsienio kalbą ar kultūrą. Geriau nekeliauti į užsienį. Jei šiuo laikotarpiu turite teismo procesą, geriau jį atidėti kelioms savaitėms. Stenkitės niekam neskolinti pinigų: antraip jų neatgausite ilgą laiką. Gerų dividendų galima gauti iš verslo, taip pat iš bet kokių finansinių operacijų. Neatmetama galimybė, kad už sėkmingą darbą galima premija.

LIŪTAS. Merkurijaus atbulinė eiga darys įtaką investicijų sričiai. Gali tekti užsiimti paveldėjimo, apmokestinimo, draudimo, banko indėlių klausimais. Pasiskolinti pinigai, kuriuos investuojate į savo verslą, padės jį toliau plėtoti ir vėliau duos gerą pelną. Galite pradėti domėtis ezoterika, astrologija. Šiuo metu neturėtumėte pradėti naujų projektų ar verslo, pirkti biuro įrangos ar ieškoti naujo darbo. Verčiau sugrįžkite prie to, kam neturėjote laiko.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Merkurijus retrogradiniu laikotarpiu nukreips jus į šeimą. Būsite daug labiau nei darbe užsiėmę tuo, kas vyksta jūsų namuose ir šeimoje, todėl tai gali trukdyti atlikti darbines pareigas. Neblogas laikas verslui ar naujoms pažintims. Santykiuose su artimaisiais, šeimoje gali įvykti pokyčių: vieni galite užmegzti neįprastai šiltą emocinį ryšį, kiti, atvirkščiai, pasijausti tarsi atskirti nematomos sienos. Bendra kelionė su partneriu padės išspręsti asmenines problemas.

SVARSTYKLĖS. Retrogradinis Merkurijus sustabdys jus tam, kad atliktumėte keletą mažų ir neįdomių darbų. Nesitikėkite pasaulinio masto laimėjimų, kol kas turėsite paruošti gerą jų pagrindą – sudaryti tvarkaraščius, susikalbėti su klientais, paskirstyti atsakomybę tarp pavaldinių, galbūt pabaigti tai, ką atidėjote paskutinei akimirkai. Galite gauti naudingos informacijos, rasti klaidą viename iš senų projektų ar skaičiavimuose. Laukia malonūs susitikimai su senais pažįstamais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Merkurijus judės atbulas, kad peržiūrėtumėte savo pomėgius, malonumus. Galbūt nuspręsite užsiimti literatūros darbais, o gal išvyksite į linksmą kelionę ar atostogų. Jei esate susiję su verslu, teks pasirūpinti pelnu, kuriam panaudoti sukursite neįtikėtinų variantų kupinus scenarijus. Dėmesio: būsite linkę elgtis lengvabūdiškai. Galimi sunkumai bendraujant su vyresnio amžiaus žmonėmis. Jei mokotės, egzaminų rezultatai gali būti blogesni, nei tikėtasi iš jūsų.

ŠAULYS. Merkurijus, eidamas atbulas, skatins pasinerti į savo mintis ir išanalizuoti nesenus įvykius. Išorinė veikla sumažės, nors bus išlaikyta reikiama apimtis. Galbūt suvoksite, kas su jumis vyksta, gausite tam tikrą likimo ženklą iš viršaus – daugelis būsite labai mistiški. Tokia nuotaika gali sukelti tam tikrą reakcijos sulėtėjimą ir trukdyti atlikti pagrindines jūsų profesines pareigas. Iškilus nenumatytiems atvejams, pabandykite įsiklausyti į tai, ką jums sako jūsų intuicija.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Merkurijui judant atgalios, jums atrodys, jog turite daryti kelis darbus vienu metu. Žinoma, visada norisi turėti laiko tam, kad padarytumėte kuo daugiau ir kuo greičiau, ypač kai reikia gauti gerą pelną. Tačiau, laikantis tokio požiūrio, visada iškyla pavojus, kad nepavyks nė vieno iš jų pabaigti. Ypač didelė vėlavimų ir kliūčių tikimybė versle. Todėl bus geriau, jei išsikelsite sau vieną prioritetinę užduotį ir visas jėgas skirsite sėkmingam jos įgyvendinimui.

VANDENIS. Merkurijui judant atbulom, metas pareguliuoti savo finansinę sferą. Gali tekti rimtai pagalvoti, kaip pagerinti savo finansinę padėtį. Vieni gali pradėti ieškoti naujo darbo, kiti uždirbs papildomų pinigų, o treti nuspręs laisvai plaukti ir pradės savo verslą. Finansų tema kils daug idėjų, kurių dauguma bus labai įdomios. Galite nusivilti savo projektais, manydami, kad jie yra per ankstyvi ar neįgyvendinami. Bet kokiu atveju verta bent jau pabandyti.

REKLAMA

ŽUVYS. Merkurijus savo retrogradiniu laikotarpiu darys įtaką jūsų asmenybei. Ieškosite sielos draugo, pašnekovo, su kuriuo galėtumėte pakalbėti apie tai, kas jus trikdo, pasidalinti savo idėjomis. Informacija, kurią gausite iš kitų, sudomins jus tik tuo atveju, jei paaiškės, kad yra naudinga. Tačiau dėl savo patiklumo ir išsiblaškymo galite pasielgti tikrai nepraktiškai. Stenkitės nedirbti kelių darbų tuo pačiu metu, kitaip negalėsite užbaigti nė vieno iš jų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų