REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį Kauno rajono gyventojas pasekė ir atėmė raktelius iš neblaivaus vairuotojo. 

Šeštadienį Kauno rajono gyventojas pasekė ir atėmė raktelius iš neblaivaus vairuotojo. 

REKLAMA

Kauno apskrities policija praneša, kad šeštadienį, apie 19 valandą, važiuodamas nuo Kauno link Garliavos, Kauno rajono gyventojas pastebėjo pavojingai manevruojantį automobilį „VW Golf“. Vairuotojas pasekė, kaip įtarė, neblaivaus vyro vairuojama automobilį iki pat Pagirių kaimo. Šiam sustojus, nieko nelaukiant priėjo, atidarė dureles ir ištraukė automobilio raktelius. 

„Važiuojant namo pastebėjau keistai manevruojantį automobilį, kuris vos neatsitrenkė į mane. Stengiausi sustabdyti vairuotoją, tačiau jis nekreipė dėmesio, važiavo toliau. Kadangi automobilis akivaizdžiai manevravo visose eismo juostose, laikiausi saugaus atstumo, o pasitaikius progai – paėmiau raktelius. Viskas vyko ekspromtu, stengiausi sustabdyti vairuotoją, kad nei jis, nei aplinkiniai nenukentėtų“, - apie šeštadienio vakarą pasakojo pilietiškai pasielgęs vyras.

„Tai rodo ir džiugina, kad mūsų gyventojai pilietiški, reaguojantys ir neabejingi. Kiekvienas mes atsakingas už saugią aplinką, tad labai svarbu visada išlikti neabejingais bet kokiai nusikalstamai veikai ar teisės pažeidimui. Kolegų vardu ačiū šiam jaunam vyrui, kurio poelgis, tikiu, padėjo išvengti potencialios eismo nelaimės kelyje. Tikiuosi ir pats artimiausiu metu galėsiu jam padėkoti ir paspausti ranką“, - teigia Kauno apskrities policijai laikinai vadovaujantis Elanas Jablonskas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų