REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs WBO pusvidutinio svorio kategorijos pasaulio čempionas 30-metis amerikietis Jessie Vargasas (29-2-3) savaitgalį patyrė vos antrą karjeros pralaimėjimą.

Buvęs WBO pusvidutinio svorio kategorijos pasaulio čempionas 30-metis amerikietis Jessie Vargasas (29-2-3) savaitgalį patyrė vos antrą karjeros pralaimėjimą.

REKLAMA

JAV vykusiame bokso vakare J. Vargasas po 12 raundų kovos teisėjų sprendimu (111:116, 113:114, 113:114) nusileido JAV atstovui Mikey Garcia (40-0-1). 5-ajame raunde J.Vargasas krito į nokdauną.

Tik prieš Errolą Spence‘ą pralaimėjęs M. Garcia yra buvęs keturių skirtingų svorio kategorijų pasaulio čempionas, o už pergalę prieš J. Vargasą jam atiteko WBC „sidabrinis“ čempiono diržas.

J. Vargasas prieš šią kovą WBO pusvidutinio svorio kategorijos reitinge rikiavosi 4-as, bet panašu, kad turėtų nukristi žemyn. Amerikietis yra neblogai žinomas eiliniams bokso fanams po savo kovų su Manny Pacquiao, Adrienu Broneriu ir Timu Bradley jaunesniuoju.

J. Vargasas save yra išbandęs trijose skirtingose svorio kategorijose, o jo ateitį aptaręs ESPN ekspertas Steve‘as Kimas pareiškė, kad J.Vargasui ateityje reikėtų pagalvoti apie kovą prieš Egidijų Kavaliauską.

REKLAMA
REKLAMA

„Kas galėtų tapti kitu Vargaso varžovu? Iš karto pagalvoju apie Vergilą Ortizą jaunesnįjį, kuris yra labai perspektyvus boksininkas. Kitas realus kandidatas – Egidijus Kavaliauskas. Jis kartu su Vargasu dabar pasiekė karjeros kryžkelę. Tokios kovos nugalėtojas vėl priartėtų prie viršūnės ir titulinių kovų.

REKLAMA

Jei Vargasas nuspręs pereiti į aukštesnę svorio kategoriją, tuomet galėtų pasirinkti kovą prieš Kellą Brooką. Apie jų kovą buvo kalbama prieš keletą metų, kai jie buvo kovėsi pusvidutiniame svoryje. Brookas vėliau perėjo į aukštesnę svorio kategoriją, bet tokia kova vis dar galėtų sukelti nemažai „fejerverkų“, žinant tai, kokiu stiliumi jie abu boksuojasi“, – sakė S.Kimas.

E. Kavaliauskas profesionalų ringe turi 21 pergale, 1 lygiąsias ir 1 pralaimėjimą. Spėjama, kad kita lietuvio kova vyks rugpjūčio mėnesį, bet jo varžovas dar nežinomas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų