REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eurolygos 26-ojo turo rungtynėms su Milano „AX Armani“ komanda besiruošiantis Kauno „Žalgiris“ be jau skelbtų rekomendacijų, skirtų užtikrinti žiūrovų saugumą, ėmėsi ir papildomų sveikatos patikros priemonių.

Eurolygos 26-ojo turo rungtynėms su Milano „AX Armani“ komanda besiruošiantis Kauno „Žalgiris“ be jau skelbtų rekomendacijų, skirtų užtikrinti žiūrovų saugumą, ėmėsi ir papildomų sveikatos patikros priemonių.

REKLAMA

Siekiant, kad visi į rungtynes atvykstantys žiūrovai būtų patikrinti, prie pagrindinių įėjimų bus įrengtos palapinės, kuriose aistruolių kūno temperatūra bus patikrinta termovizoriais. Jei šie užfiksuos aukštesnę nei įprastą kūno temperatūrą, asmuo bus dar kartą patikrintas atskirai ir, rezultatams pasitvirtinus, jis į „Žalgirio“ areną nebus įleistas. Užpildžius bilietų grąžinimo formą, į rungtynes nepatekusiems aistruoliams pinigai už bilietus bus grąžinti.

Dėl šių priemonių bus sumažintas įėjimų į „Žalgirio“ areną skaičius: restorano „Sala“, „Baro 11“ ir „Bosca amfiteatro“ įėjimai bus uždaryti, o „Vaikystės miestas“ neveiks. Visi srautai bus kreipiami per pagrindinius pirmo ir trečio aukšto įėjimus.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynių su Milano „AX Armani“ ginčo kamuolys bus išmestas 20.00 val., o „Žalgirio“ arenos durys atsidarys 18.00 val. Norint išvengti spūsčių, visi žiūrovai yra kviečiami atvykti kuo anksčiau, kad patekimas į areną būtų kuo sklandesnis.

REKLAMA

Paaiškėjus apie užfiksuotą koronaviruso atvejį Šiauliuose, Kauno „Žalgirio“ klubas taip pat rekomenduoja gerbėjams iš šio miesto ir jo apylinkių nevykti į „Žalgirio“ arenoje vyksiančias rungtynes su Milano „AX Armani“ komanda.

Jiems, kaip ir visiems bilietus įsigijusiems, bet dėl koronaviruso grėsmes į rungtynes nusprendusiems nevykti sirgaliams yra numatyta galimybė grąžinti bilietą ir atgauti pinigus.

Tam, kad grąžinimai vyktų sklandžiau – prašoma užpildyti šią formą: http://bit.ly/BilietuGrazinimas. Prašymą dėl pinigų grąžinimo galima pateikti iki 2020 m. kovo 13 d. (imtinai). Grąžinimai gali užtrukti iki 14 d.d., todėl tokių gerbėjų yra prašoma kantrybės.

REKLAMA
REKLAMA

„Žalgirio“ klubas taip pat dalijasi Sveikatos apsaugos ministerijos Ekstremalių situacijų operacijų centro informacija ir rekomendacijomis lietuvių, italų ir anglų kalbomis.

Pačioje „Žalgirio“ arenoje prie įėjimų ir strateginėse vietose bus įrengtos papildomos vietos rankų dezinfekcijai, taip pat rankas su muilu galima nusiplauti ir tualetuose. Papildomai bus pasirūpinta ir dažnesniu paviršių (turėklų, rankenų, kitų paviršių) valymu.

Sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, koronavirusas gali būti perduodamas nuo žmogaus žmogui. Virusas plinta per orą, žmonėms čiaudint, kosint ar iškvepiant. Nors žmonės dažniausiai būna užkrečiami, kai pasireiškia simptomai, įtariama, kad kai kurie žmonės gali perduoti virusą dar iki simptomų atsiradimo.

Todėl vykstant į rungtynes yra prašoma įvertinti galimus simptomus, pvz.: karščiavimą, kosulį, dusulį ir kitus kvėpavimo sutrikimus, raumenų skausmus ar jaučiamą nuovargį. Pasireiškus šiems simptomams siūloma apriboti bendravimą su aplinkiniais ir kreiptis bendruoju pagalbos telefonu 112.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų