REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį kviečiame jus pasinerti į astrologinį pasaulį ir sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę, besidalindami astrologo Naglio Šulijos prognozėmis visiems Zodiako ženklams. 

Kaip ir kiekvieną sekmadienį kviečiame jus pasinerti į astrologinį pasaulį ir sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę, besidalindami astrologo Naglio Šulijos prognozėmis visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas. Darbe darbo tikrai nestigs, bet jėgų ir nusiteikimo taip pat bus daug, todėl rezultatai tikėtini labai geri. Pasikeis vidinė būsena – iki šiol lydėjęs lengvas romantizmas pasitrauks savaitės viduryje, nuo tada pasidarys svarbu nebe kokie esate, o kokios naudos  dabar galima gauti.

Jautis. Aplinkybės smarkiai pasikeis antroje savaitės pusėje: atsipalaiduosite, tapsite jausmingi, linkę pasimėgauti gyvenimo malonumais. Žodžiu, iš naujo atrasite tikrąjį save. Palankus metas susitikimams su artimais draugais, bendraminčiais, taip pat sportinėms kelionėms.

Dvyniai. Darbe gali būti nemažai darbo. Nedideli darbai, greitai tvarkomi reikalai, dalykiniai susitikimai, pasikeitimas informacija greičiausiai vyks gana sklandžiai, tačiau kūrybiškumo reikalaujanti veikla gali šlubuoti. Savaitės vidurys žada atnešti šiokios tokios finansinės naudos, smagaus bendravimo – jos pabaiga.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Darbe praverstų stebėti ne kas ką daro, kas dėl ko pergyvena – kad į visa tai nesivelti. Palankus metas kelionėms, ypač dalykinėms ir pažintinėms, taip pat ieškoti su kelionėmis ar veikla užsienyje susijusių žinių. Kai kada teks taikytis prie išaugusio antrosios pusės veiklumo.

REKLAMA

Liūtas. Kuo arčiau savaitgalis, tuo mažiau norėsis ką nors daryti. Bet tai bus geras metas ilsėtis, tiktai reikėtų pasisaugoti aplinkybių, kurios gali lemti apsinuodijimą netinkamomis medžiagomis. Darbe, profesijos srityje sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio kūrimu, patogumais.

Mergelė. Gali būti, kad šią savaitę iniciatyva dažnai priklausys ne jums, o kitam, greičiausiai labai artimam asmeniui – jums beliks tiktai prisitaikyti ir reaguoti. Arba išlėkti į labai smagią kelionę – antroje savaitės pusėje prasidės tam labai palankus metas. Patiks sportinio tipo pramogos.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Nedidelių darbų, visokių neatidėliotinų reikalų gali būti ne taip jau mažai, apie save gali priminti ir kai kurios pareigos. Galbūt teks rūpintis sveikata, bet geriau ne savaitės pabaigoje – tuomet metas gali būti ne per geriausias. Bet labai palankus metas svarbiems darbams namie.

Skorpionas. Įkvėpimo siekti kokių nors ypatingų rezultatų darbe greičiausiai nebus. Tačiau įkvėpimas lydės tuomet, kai sugalvosite smagiai pasilinksminti, juoba progų tikrai nestigs (tiktai savaitgalį savo pasirinkimus patartina apsvarstyti geriau). Maloniai nudžiuginti gali santykiai su kai kuriais žmonėmis.

Šaulys. Gali būti svarbūs namų, šeimos reikalai – atrodo, čia tikrai bus ką veikti, su kuo susitikti ir ką aptarti. Visgi savaitės pabaigoje reikėtų atidžiau rinktis ką ir kaip veiksite. Palankus metas rūpintis piniginiais reikalais – energingos pastangos šioje srityje naudos netruks atnešti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Būsite labai energingi, veiklūs, puikios sportinės formos, dėl to puikiai seksis ne tiktai sportuoti, bet ir bet kokia kita veikla, kurios imsitės ar kurią prižiūrėsite patys, asmeniškai. Atrodo, sėkmė lydės tuos, kurie mokosi ar kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija. Galimos trumpos kelionės, išvykos.

Vandenis. Gali būti, kad ir patiems rūpės, ir aplinkybės taip sutaps, kad reikės rūpintis piniginiais, turtiniais reikalais. Tikėtina, kad jie klostysis visai neblogai, daugiau atidumo reikės tiktai savaitės pabaigoje. Nuo savaitės vidurio prasidės labai palankus metas rūpintis namų, ir šeimos reikalais, o būsto grožiu – ypatingai.

Žuvys. Būsite veiklūs, puikios nuotaikos, kūrybiški, ir tuo pat metu tikrai dalykiški, dėl to kuo puikiausiai tvarkysite ir asmeninius, ir dalykinius reikalus. Visgi savaitės pabaigoje gali būti sunkiau susikaupti, kontroliuoti visas aplinkybes. Bet tai bus geras metas ramiai pailsėti, susitikti su draugais, galbūt išvykti kur nors netoli.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų