REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ – „Manchester City“. Šie Ispanijos ir Anglijos futbolo galiūnai trečiadienį sukryžiuos ietis UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje. 

Madrido „Real“ – „Manchester City“. Šie Ispanijos ir Anglijos futbolo galiūnai trečiadienį sukryžiuos ietis UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje. 

REKLAMA

Antradienį santykius aiškinsis Londono „Chelsea“ ir Miuncheno „Bayern“ bei „Napoli“ ir „Barcelona“. Trečiadienį Liono „Olympique“ priims Turino „Juventus“. 

Ir „Real“, ir „Manchester City“ išgyvena ne geriausius laikus. Madrido komanda prarado lyderės poziciją Ispanijos čempionate, kai 2:2 sužaidė su Vigo „Celta“ ir sensacingai 0:1 pralaimėjo Valensijos „Levante“ ekipai. Toje dvikovoje kulkšnies lūžį patyrė vienas „Real“ lyderių Edenas Hazardas, kuris ilgam iškrito iš rikiuotės. 

Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai dabar „La Liga“ pirmenybėse užima antrąją vietą ir nuo pirmaujančio „Barcelona“ klubo atsilieka 2 taškais. 

REKLAMA
REKLAMA

Mančesterio futbolininkai iš paskutinių ketverių rungtynių Anglijos čempionate ir šios šalies lygos taurės turnyre laimėjo dvejas. „City“ „Premier“ lygoje toliau rikiuojasi antri. 

REKLAMA

Trečiadienį Anglijos ekipa irgi turbūt turės nuostolių. Nežinia, ar į aikštę įbėgs traumas besigydantys Raheemas Sterlingas ir Leroy Sane. „Real“ gretose, be E. Hazardo, nerungtyniaus Marco Asensio. 

Čempionų lygoje Ispanijos ir Anglijos milžinai kovojo keturis kartus: dvi pergales šventė Ispanijos komanda, o dviejuose mačuose užfiksuotos lygiosios. Paskutinį sykį ekipos varžėsi 2015-2016 m. sezono pusfinalyje. Tada dvikovos baigėsi 0:0 ir 1:0. 2012-2013 m. grupės varžybose „Real“ triumfavo 3:2, o kita dvikova baigėsi 1:1. 

Šį sezoną pirmajame etape „Manchester City“ futbolininkai užėmė pirmąją vietą C grupėje. Jie nepatyrė nė vienos nesėkmės – 4 pergalės ir 2 lygiosios. „Real“ A grupėje į priekį praleido Paryžiaus „Saint-Germain“ ir liko antras. „Karališkasis“ klubas 3 dvikovas laimėjo, vienoje suklupo, o dukart sužaidė lygiosiomis. 

REKLAMA
REKLAMA

Dauguma futbolo ekspertų „Real“ ir „Manchester City“ galimybes patekti į kitą etapą vertina apylygiai. 

Intrigos neturėtų stigti ir kitose aštuntfinalio porose. Favoritais iškopti į kitą etapą daugelio specialistų vadinami „Bayern“, „Barcelona“ ir „Juventus“ klubai, tačiau „Chelsea“, „Napoli“ ir „Olympique“ lengvai pasiduoti nežada. 

Vaizdo transliacijų internetu platforma „Go3“, „TV3 Sport“, „TV3 Sport2“ kanalai tiesiogiai parodys visas ketverias šią savaitę vyksiančias rungtynes. TV6 transliuos du mačus. 

Transliacijų tvarkaraštis: 

Vasario 25 d. 

21.50 val. „Chelsea“ - „Bayern“ („Go3“, „TV3 Sport“), 

21.50 val. „Napoli“ - „Barcelona“ („Go3“, „TV3 Sport2“, TV6); 

Vasario 26 d. 

21.50 val. „Real“ - „Manchester City“ („Go3“, „TV3 Sport“), 

21.50 val. „Olympique“ - „Juventus“ („Go3“, „TV3 Sport2“, TV6).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų