REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Justina Globienė (nuotr. Organizatorių)

Grožio specialistė, atlikėja, realybės šou dalyvė, Justina Globienė, žinoma slapyvardžiu JustINKa, ryžosi erotiškam vaidmeniui filme.

4

Grožio specialistė, atlikėja, realybės šou dalyvė, Justina Globienė, žinoma slapyvardžiu JustINKa, ryžosi erotiškam vaidmeniui filme.

REKLAMA

Netrukus kinuose pasirodysiančioje lietuviškoje komedijoje „Vestuvės, Skyrybos ir Barsukas“ ji vaidino vieną iš pagrindinio filmo herojaus mylimųjų. Vienoje scenų jai teko visiškai apnuoginti krūtis, rašo pranešime spaudai.

Tarp Lietuvos ir Anglijos gyvenanti išvaizdi moteris, kuri ne kartą buvo kalbėjusi apie įstabius kūno linijų pokyčius ir krūtų plastinę operaciją, dėl savo sprendimo nė kiek nedvejojo: „Krūtine dabar nieko nenustebinsi“.

„Kai pasiūlė filmuotis, iš karto pasakiau – „Gerai, viską atšaukiu, parskrendu“. Panašiai sureagavau ir tada, kai pranešė, kad reikės atidengti krūtinę. Esu drąsi. Ko žmonės nematę?“ – geros nuotaikos nestokojo grožio specialistė.

REKLAMA
REKLAMA

Nors dėl žinomumo ar gero vaidmens galima paaukoti daug, Justina tikina turinti tabu. „Mačiau anonse, kad kitai merginai teko vaidinti, jog mylisi. Dėl tokio vaidmens būčiau gerai pagalvojusi. Vargu, ar esu pakankamai drąsi sekso scenai. Na, bet, kol nebuvo tokio prašymo – negaliu sakyti, kaip sureaguočiau jį gavusi. Pavyzdžiui, filme „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ viskas pavaizduota gana subtiliai“, – komentavo pašnekovė.

REKLAMA

Kaip jautėsi Justina, kai apie tokį vaidmenį jai teko pranešti savo sužadėtiniui, atlikėjui Vyteniui Partikui? „Iš karto pasisakiau, kad kviečia filmuotis. O dėl to, ar pasakyti, kad teks apsinuoginti, iš pradžių dvejojau. Galvojau – nuraus galvą. Rezgiau pasiaiškinimą, kurį būčiau pateikusi jau po filmavimo. Tačiau supratau, kad jeigu suves, jog viską žinojau prieš tai – tikrai kris galva. Laimei, jis viską puikiai suprato. Juk ir pats eina panašiu keliu. Žino, kad čia tik vaidmuo ir nieko daugiau“, – komentavo Justina.

Su mylimuoju atlikėja susipažino filmuodamasi lietuviškame realybės šou „Namas“. Žinodama, kad privalo pasirodyti bičiulės tatuiruočių salono gimtadienyje, laidos rengėjų ji paprašė trumpam išleisti. „Ir ten buvo jis. Iškart krito man į akį. Peržiūrėjau „Instagram“ profilį, o jis pakvietė mane į draugus „Facebook“. Vėliau tekdavo susitikti kituose renginiuose. Taip ir suartėjome. Iš pradžių kvailiojome, vadinome vienas kitą vyru ir žmona, nors buvome tik draugai. Ir net nepastebėjome, kai tie juokai virto tikrove“, – pasakojo filmo „Vestuvės, Skyrybos ir Barsukas“ aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

J.Globienė kartą jau buvo ištekėjusi. Tačiau santykiams su vyru, su kuriuo augina 8-erių sūnų, buvo lemta iširti. Justina sako, kad prireikė 2-3 metų, kad vėl užsimanytų pasipuošti vestuvine suknele.

„Kadangi vyrą palikau aš, man daug skausmo neteko. Na, o mano vyrui šitas klausimas galbūt skaudesnis. Palikau jį dėl tam tikrų priežasčių, kurių nenoriu įvardinti. Mums nebuvo pakeliui... O ir jausmų neliko. Aišku, po skyrybų buvo pasimatymų, tačiau nieko rimto. Nesinorėjo nei vestuvių, nei daugiau vaikų. Vis dėlto, atradus sau tinkamą žmogų, noras ištekėti atėjo savaime. Nors per visą Lietuvą rėkiau, kad turiu vieną vaiką ir daugiau nenoriu, viskas pasisuko kita linkme“, – pasakojo Justina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Justina su savo sužadėtiniu jau antrą mėnesį laukiasi naujagimio. Grožio specialistė tikina – vaikelis buvo planuotas, tačiau, kai po daugybės bandymų ir testų sužinojo, kad yra nėščia – nustebo.

„Kadangi kartą jau esu patyrusi nėštumą, ištiko lengvas šokas. Vėl sauskelnės, vėl bemiegės naktys... Atrodė, kad net tas motinystės instinktas dingęs. Dabar jau su tuo susigyvenau. Ir tas laukimas lengvesnis, nei pirmą kartą. Nesureikšminu pykinimų ar kitų dalykų. Darbų irgi

neatsisakau – kol galiu, tol skraidau. Visą gyvenimą buvau dirbanti. Žinau, kad pagimdžiusi iškart vėl lėksiu dirbti. O ir sakoma, jog nėščioms reikia judėti kuo daugiau, kad būtų lengviau gimdyti. Manau, kad kelionės tarp Lietuvos ir Anglijos – nebloga mankšta“, – kalbėjo Justina.

REKLAMA

Moteris sakė, kad broliuko arba sesutės jau kurį laiką norėjo ir jos vienturtis sūnus. „Dar visai neseniai buvo prašęs. Tačiau, kai sužinojau, kad laukiuosi ir paklausiau jo, ar norėtų tapti broliu, jis mane nustebino – „Nenoriu, mano draugai, turintys brolius ir seses, sako, kad mažyliai daug verkia. Aišku, jei iškart būtų penkerių metų, tada norėčiau“. Žinoma, kai pasakiau, kad laukiuosi, apsidžiaugė. Žinau, kad iš jo sulauksiu didžiulės pagalbos. Mano vaikas labai geros širdies, labai savarankiškas. Tad vaikelio laukimas šįkart ramesnis. Turiu didelį vaiką, turiu Vytenį. Išsisukau su vienu, išsisuksiu ir su antru“, – užtikrintai kalbėjo Justina.

REKLAMA

Anot moters, jai gera matyti, kaip būsimas vyras bendrauja su jos sūnumi. „Vytenis myli vaikus. O ir mano vaikas prie jo prisirišo. Net juokauju, kad mano buvusiam vyrui reikėtų pavydėti, nes mano vaikas dabar – tarsi mini Vyteniukas“, – nusijuokė moteris.

Vis dėlto spalį gimsiantis vaikelis kiek sujaukė vestuvių planus. Per Naujuosius metus susižadėjusi pora susituokti žadėjo rugsėjį. „Norisi vakarėlio, norisi atsipalaiduoti. Juk ne kiekvieną dieną tokia šventė. Norisi gražiai pasipuošti. Aišku, nėštumas – gražu, bet norisi kitokios suknelės. Ką gi, būsime moderni šeima – pirma susilauksime atžalos, o paskui susituoksime“, – šypsojosi pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų