REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kepsneliai iškepa minkšti ir sultingi, o sūris, majonezas ir svogūnai atstoja padažą. Šiuos kepsnelius patiekite su mėgstamais priedais – bulvėmis, ryžiais, salotomis, troškintomis daržovėmis“, – sako recepto autorė Liucija.

„Kepsneliai iškepa minkšti ir sultingi, o sūris, majonezas ir svogūnai atstoja padažą. Šiuos kepsnelius patiekite su mėgstamais priedais – bulvėmis, ryžiais, salotomis, troškintomis daržovėmis“, – sako recepto autorė Liucija.

REKLAMA

Reikės: ~700 g kiaulienos nugarinės; ~6 valg. š. majonezo; 80 g sutarkuoto mocarelos sūrio; 80 g sutarkuoto fermentinio sūrio; 2 vidutinio dydžio svogūnai; druskos, česnako miltelių, džiovintos petražolės, baltųjų pipirų, raudonosios paprikos miltelių.

GAMINIMAS

Kiaulienos nugarinę supjaustome nedideliai, ~1,5 cm storio gabalėliais. Šiuos gabalėlius išmušame mėsos muštuku.

Norimą kiekį prieskonių sumaišome indelyje, apibarstome kiekvieną mėsos gabalėlį iš abiejų pusių. Paliekame pasimarinuoti šaldytuve ~15 min ar ilgiau, arba galima kepti iš karto (priklauso kiek turite laiko).

REKLAMA
REKLAMA

Svogūną nulupame, perpjauname perpus ir supjaustome griežinėliais.

Kiaulienos gabalėlius išdėliojame ant kepimo skardos, apibarstome svogūnu, ant visų gabalėlių tolygiai užtepame majonezo, apibarstome sutarkuotais sūriais. Uždengiame kepimo folija.

Kepsnelius kepame įkaitintoje iki 180 C orkaitėje uždengtus folija ~25 min, tuomet nuimame foliją ir dar kepame ~20, kol kepsneliai gražiai apskrunda. Nerealiai skanu ir taip paprasta!

Šaltinis: Lithuanian in the USA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų