REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Vestuvės (nuotr. 123rf.com)

Vieni apie vestuves svajoja visą gyvenimą, o kiti šios dienos nė nenori prisiminti, ypatingai tais atvejais, jei viskas pavyksta visiškai kitaip, nei planavote.

3

Vieni apie vestuves svajoja visą gyvenimą, o kiti šios dienos nė nenori prisiminti, ypatingai tais atvejais, jei viskas pavyksta visiškai kitaip, nei planavote.

REKLAMA

Neseniai anonimės „Facebook“ pasidalinta istorija privertė internautus aikčioti, mat tapo neaišku, ar tai vestuvės, ar paprasčiausiai puikaus holivudinio filmo scenarijus?

Ne veltui sakoma, kad prieš vestuves tai kurios moterys pavirsta į nuotakas-siaubūnes, mat dėl nerimo niekaip negali susitvarkyti nei su emocijomis, nei su nervais. thesun.co.uk aprašė vienos moters neseniai užsienio nuotakų „Facebook“ grupėje pasidalinta istorija, kurioje ši išliejo širdį ir papasakojo, kodėl jos vestuvės baigėsi dar nė nepasidėjusios.

Nuotaka socialinėje erdvėje pasakojo, kad vestuvių dieną ją kaip niekad anksčiau iš proto ėmė vesti jos būsimo vyro sesuo. Ji ne tik šventėje pasirodė neblaivi, bet ir sublogavo, savo skrandžio turinį palikdama ant dovanų stalo, o vaidindama, kad siekia tai išvalyti, pavogė sutuoktiniams padovanotus pinigus. Negana to, ji dar ėmė ir pati pasipiršo savo vaikinui, o jos liūdesiui, šis nesutiko.

REKLAMA
REKLAMA

Negalėdama suvokti, kaip toks artimas žmogus gali šitaip lengvai svarbiausią jos gyvenimo dieną paversti į pragarą, ji nesusivaldė ir trenkė mylimojo seseriai. Ir nors moteris tikėjosi užtarimo bent iš savo antrosios pusės, šis ne tik, kad jos nepalaikė, bet minėtą nuotaką dar ir metė.

REKLAMA

Nuotaka, negalėdama patikėti tuo, kas nutiko, bandė savo mylimąjį susigrąžinti. Ir nors visa ši istorija yra iš tiesų šokiruojanti, internautai kritikos labiausiai negailėjo pačiai nuotakai. Anot jų, ji niekuomet neturėjo prašyti atleidimo tokio vyro. Komentatoriai tikino, kad moteriai tikrai nereikalingas toks vyras, kuris savo seseriai leistų šitaip baisiai elgtis per vestuves.

„Na ir velniava… Tačiau aš jo nenorėčiau, jei jis rinktųsi savo girtą seserį vietoje manęs. Pamiršk jį“, „Mergaite, bėk kuo toliau nuo tokios šeimos. Tu tikrai neturėtum norėti jo susigrąžinti“ – rašė komentatoriai.

Tiesa, kitiems buvo gaila ir minėtos sesers. „Vienintelis blogesnis dalykas už pasipiršimą kito žmogaus vestuvėse, yra neigiamo atsakymo į tai gavimas“, – rašė internautas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų