REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Maddam Tutu ir Daina Bilevičiūtė (nuotr. asm. archyvo)

Ekstravagantiškoji Daina Bilevičiūtė savo gerbėjus nuolat stebina. Moteris ne tik dainuoja ir kuria drabužius, bet pastaruoju metu pradėjo viešinti ir smagius vaizdo įrašus, kuriais skleidžia svarbias žinutes visuomenei.

19

Ekstravagantiškoji Daina Bilevičiūtė savo gerbėjus nuolat stebina. Moteris ne tik dainuoja ir kuria drabužius, bet pastaruoju metu pradėjo viešinti ir smagius vaizdo įrašus, kuriais skleidžia svarbias žinutes visuomenei.

REKLAMA

Moteris pasakojo, kad drauge su užsienyje gyvenančia bičiule – Maddam Tutu, kuri gamina įspūdingus desertus ir savo kuriamais darbais teigianti, kad tik Lietuvoje moteris sveriama kilogramais, o Anglijoje – porcijomis, damos persikūnijo į dailias rožiniaplaukes, kurios vaizdo įrašais nori kalbėti, kad putlesnės merginos yra daug laimingesnės, o kartu ir pašiepia stereotipines moteris.

Ji kalbėjo, kad svarbu visuomenei labiau atkreipti dėmesį į moteris, kurios nėra standartinės gražuolės ir visai neprimena klasikinės gražuolės išmatavimų, 90/60/90.

REKLAMA
REKLAMA

D.Bilevičiūtė pasakojo, kad jau seniai savo galvoje gvildeno idėją, jog nori sulaužyti nusistovėjusius stereotipus: „Labiausiai reaguoju į žurnalistinius straipsnius, kuriuose dėmesys atkreipiamas į idealius žmones, jų figūras bei standartinius žmones.“

REKLAMA

Ji internetinėje platformoje talpina vaizdo įrašus, kuriuose aptaria dietas, meilę, plastines operacijas.

„Viską pasakojame per juoko prizmę, bet jei kalbant rimtai, kertu per pusiaują visiems plastikos chirurgams ir dietologams, kurie kuria ale tobulos moters viziją. Reikia kalbėti apie tai, ar moteris, kuri pasidaro daugybę plastinių operacijų ir laikosi drastiškiausių dietų, yra laimingesnė“, – sakė Daina.

Atlikėja pastebi, kad visuomenėje laikomasi nuomonės, kad tobula moteris yra ta, kuri turi liekną taliją, dailias kojas bei plokščią pilvuką: „Visuomenėje, pagal pateikiamus stereotipus yra teigiama, kad turi būti liekna, pasidariusi krūtinę, pasiputlinusi lūpas bei pasikėlusi užpakaliuką. Aš manau, kad ideali moteris – putlutė, kuri yra laimingesnė – nepasidariusi operacijų. Kalbant apie asmeninę laimę, galiu pasakyti, kad esu laimingesnė apkūnutė, o ne liekna ir sudžiuvusi.“

REKLAMA
REKLAMA

Daina pastebėjo ir tai, kad šiuo metu vyrauja skyrybų bumas. Anot moters, tai vyksta dėl paprastos priežasties – žlugusio tobulo meilės idealo: „Manau, kad mes dabar gyvename tokį laisvą gyvenimą be įsipareigojimų, todėl daugybė žmonių iš per didelės laisvės pasuka ne tais keliais. Anksčiau būdavo visai kitaip. Didelis darbas yra ištverti ilgus metus santuokoje dėl meilės ir pagarbos. Labai dažnai būna, kad vyrai ieško šablonų, tačiau sapnuoja visai kitokias moteris. Moterys – lygiai taip pat. Jos iškelia per didelius reikalavimus vyrams. Žinoma, santuoką pražudo ir buitis. Prasideda dideli pykčiai, kurie baigiasi skyrybomis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris visiems linkėjo, jog žmonės liktų natūralūs tikri bei „ekoligiški“. „Mes dabar pratę viską daryti dirbtinai, apsimetinėjame tobulais, tačiau visi esame tokie patys. Aš esu už natūralumą. Kaip moteris galiu pasakyti, kad visos turėtų labiau save mylėti. Tos, kurios save priims tokiomis, kokios ir yra, o ne lakstys pas plastikos chirurgus bei dietologus. Vyrai tikrai ieško energetiškai patrauklių“, –pasakojo Daina.

D. Bilevičiūtė atskleidė, kad pastaruoju metu susilaukia daugybės vyrų dėmesio ir tai labai ją džiugina. „Vyrai alpsta dėl mano kūno formų. Man galvoje irgi sukasi tos proporcijos, kad reikėtų būti 90/60/90 – būčiau ideali. Bet ar aš būčiau laiminga?“, – svarstė ji.

Paklausta, ar jos širdis šiuo metu yra užimta, ši svajingai atsakė ir paliko atvirą klausimą: „Turiu visai daug rimtų pasiūlymų. Kaip čia pasakius, ar neturiu antros pusės. Čia kaip toje patarlėje: „Nei čia buvo, nei čia ką.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų