REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Tomas Bagdonavičius ir Audronė Gigienė (nuotr. asm. archyvo)

Skandalingasis dainininkas Tomas Bagdonavičius dar prieš Valentino dieną paskelbė, kad skandalų jam gana – dabar jis nori rinktis kur kas ramesnį gyvenimą, o šią idėją įgyvendinti jam padeda nauja mylimoji Audronė Gigienė.

15

Skandalingasis dainininkas Tomas Bagdonavičius dar prieš Valentino dieną paskelbė, kad skandalų jam gana – dabar jis nori rinktis kur kas ramesnį gyvenimą, o šią idėją įgyvendinti jam padeda nauja mylimoji Audronė Gigienė.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt atlikėjas atvirai papasakojo apie naujus užgimusius jausmus, pirmąjį pasimatymą bendrabutyje ir kodėl jam taip ilgai buvo lipdoma skandalisto etiketė.

Jausmai užgimė per Kalėdas

Su Audrone Tomas susipažino visai netikėtai, tačiau dabar jiedu kartu jau kelis mėnesius – šilti jausmai, panašu, tik stiprėja.

„Ne veltui sakoma, kad Kalėdos – stebuklų metas! Dažnai būnu Kaune, patinka senamiestis. Kiekvienais metais Kaunas gražėja ir man smagu tai stebėti. Tą dieną užsukau pasidžiaugti Kalėdine eglute Kauno rotušėje. Toliau viskas vyko labai panašiai, kaip populiariame rusų filme „Eglutės“, – besišypsodamas apie pažinties pradžią sakė T. Bagdonavičius.

Paklaustas, ar tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, Tomas teigė, kad, deja, niekuomet negalime pasirinkti nei meilei tinkamo žmogaus, nei santykiams tinkančio laiko. 

REKLAMA
REKLAMA

„Kai tai įvyksta, galima įvardinti labai įvairiai: meilė iš pirmo žvilgsnio, susižavėjimas, atsiradę jausmai. Faktas tas, kad žvilgsniams susitikus, kartais žodžių daug nereikia! Buvo darganotas oras, tad užėjome puodeliui kavos į kavinukę, kur mūsų pokalbis truko gal 20 minučių. O dejavu jausmas, kad tą žmogų pažįsti daug metų, nors susitikome tik pirmą kartą, tiesiog sklandė ore“, – besijuokdamas pridėjo dainininkas.

REKLAMA

Tomas puikiai prisimena ir pirmąjį jų bendrą pasimatymą: „Na, žinoma, pirmasis pasimatymas, kaip neprisiminsi…  Bendrabutis, atviras langas antrame aukšte… Mažai romantikos, daug adrenalino!“ (juokiasi) 

Vis dėlto Tomas atviras – sutikus naują žmogų, nėra lengva suprasti, ar jis tau skirtas, ar ne. 

„Negalime būti skirti kažkam, kaip ir priklausyti, ar būti kažkieno nuosavybe. Mano nuomone, svarbu gražūs santykiai, kuriuose – abipusis ryšys, supratimas ir pagarba vienas kitam. Manau, daugelis sutiks, kad būtent to mes tikimės, ieškome ir randame, o praradę – vėl ieškome. Būtent paskutinį kriterijų įvardinčiau kaip vieną iš svarbiausių, nes kai nustoji gerbti artimą žmogų, tuomet viskas byra į šukes!“ – samprotavimais dalijosi dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, kuo sužavėjo Audronę, T. Bagdonavičius neslėpė, kad į šį klausimą, matyt, geriausiai atsakytų būtent pati mylimoji. Vis dėlto anot jo, kad ryšys neišblėstų, privalu vienas kitam rodyti daug dėmesio visuomet, o ne tik santykių pradžioje.

Atsibodusi skandalisto etiketė ir gerbėjų reakcijos

Pastaruoju metu Tomas nemažai koncertuoja, vis dėlto paklaustas, ar mylimoji jo nepavyduliauja, nuo tiesioginio atsakymo išsisuka: „Pavydas, manau, dar vienas blogis, griaunantis tvirtus santykių pamatus. Jei jis yra, reiškia, yra ir nepasitikėjimas. Jam atsiradus, iškart kyla retorinis klausimas – būti ar nebūti. Ir kokia tuomet prasmė būti su žmogumi, kuriuo nepasitiki?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainininkas prabilo ir apie tai, jog ne vienerius metus ne tik kiti, bet ir pats save jis įvardindavo kaip skandalistą – anot T. Bagdonavičiaus, tai netgi buvo tapę savotiška pramoga.

„Kažkurį laiką, savame draugų rate, buvo smagu stebėti kuriamus skandalus ir leidžiamas antis apie Bagdonavičių.Tačiau ateina laikas ir supranti, kad kartais visa tai pasidaro per daug perdėta ir nebeįdomu. Supranti ir tai, kad didesnė mūsų visuomenės dalis dar nepaleidžia nusistovėjusių senų stereotipų, o žodis – ne toks laisvas“, – mintimis dalijosi dainininkas.

Jis pridėjo, kad lietuviams iš užsieniečių vis dar yra ko pasimokyti: „Ne vienerius metus teko gyventi ne Lietuvoje, kaip ir daugeliui lietuvių. Ten žodis „sex“ gali būti minimas kas antrame dainos žodyje ir niekam tai netampa reiškiniu. Tuo tarpu Lietuvoje, tai kažkuria prasme, yra tabu… Belieka tik su draugais pajuokauti, kad tai – jau istorija, ir, greičiausiai, pirmasis Lietuvoje apie tai sudainavau dainą.“

REKLAMA

Paklaustas, kokios reakcijos sulaukė iš gerbėjų, kai jiems pristatė savo mylimąją, Tomas neslėpė, kad kiekvienas turi savo kelią – visiems mielu būti yra tiesiog neįmanoma. 

„Kaip ir daugelis, tikrai nesistengiu būti populiarus ir įtikti tiek kiekvieno muzikos skoniui, tiek ir gyvenime. Žinoma kaip ir kiekvienam atlikėjui, man yra nepaprastai malonu jausti savo gerbėjų palaikymą ir supratimą. Aš esu tikrai laimingas, nes visa tai jaučiu kiekvieną dieną! Nemėgstu savyje laikyti uždarų minčių, emocijų nes man patinka jomis tiesiog dalintis. Visa tai, ką jaučiu ir išgyvenu, labai gerai atsispindi mano paskutinėse dainose“, – kalbėjo dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų