REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Eltonas Johnas (nuotr. SCANPIX)

Britų atlikėjas Eltonas Johnas antradienį vakare dėl plaučių uždegimo atšaukė du likusius savo koncertus Naujoje Zelandijoje.

5

Britų atlikėjas Eltonas Johnas antradienį vakare dėl plaučių uždegimo atšaukė du likusius savo koncertus Naujoje Zelandijoje.

REKLAMA

Pasirodymai perkelti į kitus metus.

Anksčiau šią savaitę E. Johnui teko nutraukti savo koncertą Oklande, nes per pasirodymą atlikėjui dingo balsas ir prireikė medikų pagalbos.

Antradienį paskelbtame E. Johno pareiškime sakoma, kad jis yra „nepaprastai nusiminęs“ ir nuoširdžiausiai atsiprašo savo gerbėjų. Kol kas neaišku, kaip jo liga paveiks kitus gastrolių koncertus, numatytus Australijoje.

Internete gerbėjų paskelbtuose vaizdo įrašuose iš sekmadienį vykusio koncerto užfiksuota, kaip ašarodamas E. Johnas publikai praneša, kad daugiau negalės dainuoti.

72 metų dainininkas pasakė, kad jam diagnozuota atipinė pneumonija, ir buvo palydėtas nuo scenos. Turo organizatorė bendrovė „Chugg Entertainment“ iš pradžių pranešė, kad E. Johnas sveiksta ir kad gastrolės tęsis kaip planuota, nors antradienį numatytas pasirodymas nukeliamas diena vėliau.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau antradienio vakare organizatoriai išplatino dar vieną pranešimą, skelbia laikraštis „The New Zealand Herald“. „Nepaisant savo gerbėjų nenorinčio nuvilti atlikėjo didžiausių pastangų, šį vakarą, pakartotinai pasitarus su gydytojais ir specialistais, buvo nuspręsta, kad du likę sero Eltono Johno koncertai Oklando stadione „Mt Smart“ perkeliami į 2021 metų sausio 15 dieną, penktadienį, ir sausio 16 dieną, šeštadienį“, – sakoma pranešime.

REKLAMA

E. Johnas pažadėjo sugrįžti. „Visada noriu atiduoti save [publikai] 100 procentų, bet bijau, kad dabar to negaliu padaryti. Dėkoju už jūsų meilę ir atsidavimą, kuriuos man jūs visi parodėte, ir laukiu kitų metų sausio, kai galėsiu sugrįžti ir surengti baigiamuosius koncertus Naujoje Zelandijoje“, – cituoja atlikėją „The New Zealand Herald“.

Šie koncertai buvo numatyti E. Johno koncertinio turo „Farewell Yellow Brick Road“ programoje. Po koncertų Naujoje Zelandijoje dar suplanuoti septyni E. Johno pasirodymai Australijoje, o vėliau – Jungtinėse Valstijose ir Kanadoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų