REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Lietuvoje orai buvo permainingi – ir saulė švietė, ir lietus lijo. Visgi, artimiausia naktis bus nerami, o taip pat tykos ir pavojų.

Antradienį Lietuvoje orai buvo permainingi – ir saulė švietė, ir lietus lijo. Visgi, artimiausia naktis bus nerami, o taip pat tykos ir pavojų.

REKLAMA

Artimiausią naktį vyraus debesuoti orai, pragiedrulių tikimybė menka. Kartkartėm vis palis, kai kada ne taip jau menkai, lietų gali papildyti ir šlapios snaigės. Pūs stiprus pietvakarių vėjas, stipriausi gūsiai bus prie jūros.

Trečiadienį irgi bus debesuota, kai kur su menkais pragiedruliais. Nemažai lietaus, kai kada ir su šlapiu sniegu, sulauks pajūris ir vakarinė Žemaitijos pusė, kitur kritulių bus labai nedaug ar net ir visai nebus. Vėjas aprims.

„Kitaip tariant, artimiausią parą orai bus įprasti. Jie bus debesuoti, pragiedrėjimų tikimybė nedidelė. Naktį lietus, kai kur su šlapiu sniegu, kartosis visur ar beveik visur, dieną krituliai telksis šalies vakaruose. Naktis bus vėjuota, dieną pietvakarių vėjas silps. Žemiausia temperatūra naktį bus apie 1-3, aukščiausia dieną apie 5 -6, kur nors galbūt ir 7 laipsnius šilumos“, – sakė sinoptikas Naglis Šulija.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienio naktį daug kur, dieną jau tik vietomis palis, kur nors galbūt ir su šlapiu sniegu. Vėjas nurims. Naktį vyraus 1-3 laipsniai šilumos, kai kur rytuose gali būti ir apie 0, dieną šils iki 4-6 laipsnių šilumos. Po ganėtinai ramaus ketvirtadienio orai vėl subjurs – juos lems naujas jaunas ir energingas ciklonas, dėl to vėl pakils stiprus pietvakarių vėjas, jis atneš visokių kritulių, o oro temperatūra bus kiek žemesnė nei trečiadienį ar ketvirtadienį.

REKLAMA

Eismo sąlygos

Naktį bus vėjuota, gali formuotis plikledis, antradienį įspėja Automobilių kelių direkcija.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį Lietuvoje gali trumpai palyti, šalies pietuose kai kur formuosis plikledis.

16 valandos duomenimis, Lietuvoje valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia drėgnos, vietomis šlapios.

Didžiojoje šalies dalyje silpnas lietus, tik pajūryje ir šalies rytuose be lietaus. Oro temperatūra siekia nuo 3 iki 7 laipsnių šilumos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų