REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Apgaulė (nuotr. 123rf.com)

Nieko nėra gražiau už dviejų žmonių gražų romantišką ryšį, vis dėlto būtent jis dažnai įskaudina labiausiai. O kur dar tie atvejai, kai pradėję nuo šiltų jausmų, vėliau žmonės ima vienas kitam meluoti, apgaudinėti ir elgtis taip, kaip nelinkėtų net savo priešams.

3

Nieko nėra gražiau už dviejų žmonių gražų romantišką ryšį, vis dėlto būtent jis dažnai įskaudina labiausiai. O kur dar tie atvejai, kai pradėję nuo šiltų jausmų, vėliau žmonės ima vienas kitam meluoti, apgaudinėti ir elgtis taip, kaip nelinkėtų net savo priešams.

REKLAMA

Būtent viena tokia istorija neseniai apskriejo internetą.

33 metų Claire Lowe su užsienio žiniasklaida pasidalijo itin nemalonia istorija – moterį žiauriai apgavo jos mylimasis Gary, o negana to, privertė ją pačią už tai kentėti. 

Pasirodo, kad su Gary moteris buvo pažįstama jau nuo mokyklos laikų. Vėliau, praradę ryšį, jie ir vėl susibendravo per „Facebook“.

„Iš pradžių spaudėme „patinka“ ant vienas kito nuotraukų, po to pradėjome susirašinėti, o galiausiai tapome pora. Gary buvo labai mielas ir malonus. Vis dėlto po 3 mėnesių situacija ėmė blogėti“, – širdį liejo C. Lowe.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris pastebėjo, kad mylimasis daugybę laiko praleisdavo lindėdamas mobiliajame telefone. Claire jis tikino, kad paprasčiausiai aiškinasi santykius su savo sūnumi iš ankstesniu santykių. Vis dėlto nepaisant to, Claire jautė, kad Garry jai sako netiesą. Dėl šios priežasties, kiekvienąkart, kai širdies draugas į rankas pasiimdavo telefoną, ji neslėpdavo nerimo.

REKLAMA

Ilgainiui tai ėmė erzinti ir patį Garry – šis pradėjo klausinėti, kodėl Claire juo šitaip nepasitiki. Moteris aiškino, kad praeityje yra nudegusi, todėl kartais prisileisti žmones jai vis dar sunku. 

Vis dėlto situacija negerėjo, o negana to, Garry ėmė dažnai keisti savo telefono slaptažodį. Claire ir vėl išreikšdavo nepasitikėjimą ir tai porą privertė atsirasti tarsi užburtame rate.

„Tau reikia nustoti būti tokiai paranojiškai arba mūsų santykių išlaikyti nepavyks. Galbūt apsilankytum pas specialistą? Tai galėtų padėti“, – mylimojo siūlymą prisiminė C. Lowe.

REKLAMA
REKLAMA

Claire neslėpė, kad toks Gary pasiūlymas ją pritrenkė, mat tai tikrai nebuvo tai, apie ką ji pati būtų susimąsčiusi. Vis dėlto kai mylimasis galiausiai taip pasakė, ji ėmė juo tikėti manydama, kad tai ji yra didžioji problema jų santykiuose. Dėl šios priežasties ji netgi ėmė lankytis pas specialistus, ėmėsi kognityvinio elgesio terapijos, o Gary netgi siūlėsi susitikimuose su ja apsilankyti kartu.

Netrukus po to Gary pasakė, kad ketina su sūnumi praleisti savaitę – tai ir vėl paskatino Claire paranoją, tačiau mylimasis ją patikino: „Aš tave myliu ir noriu būti su tavimi. Grįšiu už savaitės, bet tu bet kada gali man skambinti ir rašyti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėliau pora ir vėl daugybę laiko praleido kartu ir Claire netgi nurimo – suprato, kad reikalai ima taisytis. Būtent tą akimirką jai parašė Gary sūnaus motina. Ši persiuntė Claire žinutę, kurios buvo sulaukusi iš Gary. Joje buvo rašoma: „Claire yra siaubingas žmogus – nekantrauju ir vėl būti su tavimi.“

Galiausiai Gary pripažino, kad tai – tiesa, jis iš tiesų jau kurį laiką apgaudinėjo Claire. Moteris užsienio žiniasklaidai atskleidė, jog nepaisant to, kad liko apgauta, jai savotiškai ir palengvėjo, mat suprato, kad iš tiesų ji nėjo iš proto – jos mylimasis iš tiesų turėjo kitą moterį.

Tiesa, kitaip nei kitos moterys tokioje situacijoje, Claire nenorėjo palikti savo mylimojo, mat bijojo, kad jis lėks tiesiai pas savo sūnaus motiną. Deja, kai ji pasiūlė jam susitikti pasikalbėti, Gary ne tik ją ignoravo, bet tą vakarą dar ir praleido su draugais bare.

REKLAMA

„Nepaisant visko, aš pasiilgau Gary. Jis maldavo jį priimti atgal, suteikti jam dar vieną šansą. Galiausiai mes dar kelis metus praleidome kartu, bet žala jau buvo padaryta. Neseniai mes galutinai išsiskyrėme. Iki šiol negaliu patikėti, kad jis mane įtikino, kad einu iš proto. Tai ne man reikėjo pagalbos, o jam. Labai džiaugiuosi, kad viskas baigėsi“, – sakė C. Lowe.

O kaip tokioje situacijoje būtumėte pasielgę jūs?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų