REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Marija Grabštaitė su mylimuoju (nuotr. asm. archyvo)

Dainininkė Marija Grabštaitė Valentino dienos proga išleido naują dainą bei atvirai prabilo apie meilę ir jos svarbą. Ir nors antrąją pusę žinoma mergina per meilės dieną turėdavo ne visuomet, net ir tada rasdavo būdą neliūdėti.

7

Dainininkė Marija Grabštaitė Valentino dienos proga išleido naują dainą bei atvirai prabilo apie meilę ir jos svarbą. Ir nors antrąją pusę žinoma mergina per meilės dieną turėdavo ne visuomet, net ir tada rasdavo būdą neliūdėti.

REKLAMA

Anot merginos, Valentino diena yra graži, tačiau dar svarbiau meile dalintis kasdien, o tiems, kurie jos dar nedaro, Marija linki nebijoti tikėti, kad ji ateis ir į jų širdis.

Naują kūrinį pristatanti Marija pasakojo, kad meilė ore tvyro ne tik šiandien, bet ir kiekvieną dieną – deja, ne visiems pavyksta tai pastebėti. 

„Valentino diena man yra graži šventė, tačiau labai sukomercinta. Manau, mylėti reikia ne vieną dieną metuose. Bet kai pagalvoji, kartais žmonėms, kurie yra užsikasę darbais, rutina, pamiršę savo antras puses, tai diena, kuri priverčia susiburti ir nuveikti kažką gražaus dviese, pasistengti, nustebinti…“ – savo nuomone dalijosi dainininkė.

Kai kurie žmonės tikina, kad meilę apibūdinti – labai sunku. Su tuo sutinka ir Marija, tačiau mergina jau seniai rado būdą, kaip šiltus jausmus parodyti lengviausiai: „Man nuo mažens savo emocijas lengviau išreikšti dainuojant, o ne kalbantis. Galbūt ne visada yra paprasta atsiverti ir iš tikrųjų parodyti, ką jauti, tačiau, mano nuomone, kiekvienas žmogus turi savo meilės kalbą – tik reikia ją išgirsti.“

REKLAMA
REKLAMA

Marija prisiminė ir tas dienas, kai Valentino dieną sutikdavo vieniša: „Liūdna tikrai nebūdavo – liūdesį keisdavome į judesį (juokiasi). Juk mylėti gali ir gyvenimą, tai kodėl to neatšventus?“

REKLAMA

Tiesa, ištikimiausi Marijos „Instagram“ sekėjai galėjo pamatyti, kad jau kurį laiką mergina turi širdies draugą. Vis dėlto paklausta, ar būtent šie santykiai įkvėpė ją sukurti dainą apie meilę, dainininkė išliko paslaptinga. „Laimė mėgsta tylą. Kaip ir sakiau, emocijas man lengviau išreikšti dainuojant. Ši daina ir šis klipas yra apie tikrą meilę“, – besišypsodama sakė ji.

Dainininkė meilės dienos proga prabilo ir apie santykius su vienu svarbiausių žmonių gyvenime – mama. Marija pasakojo, kad būtent su ja gali kalbėti apie viską, vyrus – taip pat. 

REKLAMA
REKLAMA

„Su mama nuo pat mažens esame atviros – turbūt nėra žmogaus, kuris žinotų apie mane daugiau. Ji visada leido man būti atvirai, ir sakyti viską taip, kaip yra. Tai davė stiprų pasitikėjimą. Mama jį ir toliau augino, nes buvau tikrai uždaras žmogus“, – prisiminimais dalijosi atlikėja.

Mergina neslėpė, kad šiandien būtent mamai ir yra labiausiai dėkinga, o ypatingai – už jos suteiką išmintį. „Šią dainą išleidžiu būtent jos dėka, nes ji išmokė mane tiek mylėti, tiek tą meilę priimti. Nors tikrai būna visko – ir juodo, ir balto, dabar aš esu laiminga, ir su šia daina tai sakau garsiai“, – kalbėjo M. Grabštaitė.

Marijos naują kūrinį galite išgirsti čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų