REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlikėjas Radži šiandien švenčia 33-ąjį savo gimtadienį. Taip jau sutapo, kad gražią šventę muzikiniame projekte išgarsėjęs vyras visuomet mini per Valentino dieną, todėl pamąstymai apie meilę šiandien – neišvengiami.

Atlikėjas Radži šiandien švenčia 33-ąjį savo gimtadienį. Taip jau sutapo, kad gražią šventę muzikiniame projekte išgarsėjęs vyras visuomet mini per Valentino dieną, todėl pamąstymai apie meilę šiandien – neišvengiami.

REKLAMA

Ir nors Radži tiek gimtadienį, tiek Valentino dieną sutinka vienišas, jis nesijaus vienas.

Atlikėjas pasakojo, kad šios dienos proga jo laukia koncertas Kėdainiuose, kur pasirodys kartu su kita muzikinių projektų žvaigžde, Donata Gutauskiene-Laisva.

„Puikios nuotaikos, kaip ir kiekvienais metais. Gimtadienį švęsiu scenoje. Man didžiausia dovana yra žmonės, jų emocijos ir plojimai. Nepamirškime ir to, kad tai yra Valentino diena, o įsimylėjelių dieną švenčia visas pasaulis“, – sako Radži pridėdamas, kad būtent jiems ir dovanos savo koncertą.

Žinomas vyras pasakojo, kad šią šventę buvo linkęs daugiau trankiai minėti tik iki 18-ojo gimtadienio. Dabar jis sakosi nesantis mėgėjas sėdėti prie stalo ir šią dieną paminėti taip, nebent būtų su artimiausiais draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto didžiausia dovana, anot jo, jam yra koncertai. „Kol galiu dainuoti ir esu sveikas – nes žmonėms įdomūs tik sveiki dainininkai – ketinu tai daryti. Dievas leidža, o ir nesu toks senas. Dar tik kažkaip reikėtų susirasti tą žmoną“, – besijuokdamas pridėjo jis.

REKLAMA

Paklaustas, kokie buvo praėję metai, Radži neslėpė, kad buvo visko, kaip ir kiekvienais metais: „Metai buvo sunkoki, tikrai Kiaulės metai. Bet negalėčiau ir labai skųstis. Buvo problemų su globėjos sveikata, reikėjo ją prižiūrėti. Tačiau po to viskas buvo gerai, metai tiesiog prašoko. Paskutines dienas švenčiau iš paskutinės dūšios, kad tik tuos paršus išvaryčiau (juokiasi).“

Dainininkas neslėpė, kad šiuo metu yra vienišas, tačiau, anot jo, tai reiškia, kad įsileisti į savo širdį meilę dar neatėjo laikas.

„Galbūt dar nesubrendau, arba dar nenoriu subręsti, ir matyti to, ką reikėtų matyti, arba gal tiesiog nėra to žmogaus. Specialiai niekuomet nieko nedarau, kad kažką kažkam įrodyčiau. Negaliu būti su bet kuo – tai turi ateiti. Vadinasi, dar neatėjo. Tikiuosi, kad moterį rasiu, tačiau apie Valentino dieną apskritai nelabai galvoju, nes būnu užimtas kitais reikalais“, – pasakojo atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto vyras puikiai žino, kokią moterį norėtų matyti šalia savęs: „Šalia manęs, moteris, manau, turėtų būti kukli, nes jei būtų su tokiu pačiu charateriu, nežinau, ar mes ilgai išgyventume (juokiasi). Kukli, rami mergaitė. Galbūt didžiausia bėda, kad aš neieškau.“

Ir nors sulaukia dėmesio socialiniuose tinkluose, atlikėjui malonesnis gyvas bendravimas. Užsiregistruoti į pažinčių portalus jis taip pat nemato prasmės, mat daug kas jau ir taip naudojasi jo nuotraukomis – jam kartais dėl to tenka netgi pasiaiškinti.

Radži užsiminė, kad prieš kelis metus jo širdį vis dėlto buvo užkariavusi viena mergina. „Turėjau vieną tokią mergaitę, bet mums nepavyko, buvo nelemta. Dabar ji ištekėjusi, todėl nė nenoriu per daug to akcentuoti. Kažkas buvo ne taip, o ir aš buvau dar jaunesnis. Dabar gal kiek ir gailiuosi, bet manau, kad žmogus turi bent jau įsimylėti, kažkas turi vykti viduje. O man kažkas lyg ir buvo, lyg ir ne. Nė nemoku paaiškinti – tai subtilus dalykas. Kaip bus, taip bus. Gyvenimas yra labai įvairus“, – paslaptingas išliko jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų