REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

16-a metų stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje NBA praleidęs Dwyane‘as Wade‘as atsivėrė ir papasakojo savo šeimos užkulisius.

16-a metų stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje NBA praleidęs Dwyane‘as Wade‘as atsivėrė ir papasakojo savo šeimos užkulisius.

REKLAMA

D. Wade‘as pasirodydamas „The Ellen DeGeneres Show“ laidoje kalbėjo, kaip jis ir jo žmona Gabrielle Union yra LGBT rėmėjai, o jo 12-metė dukra Zaya nusprendė būti transseksuale.

D. Wade‘as papasakojo, kaip dar tuomet berniukas vardu Zionas jiems tai pasakė.

„Sveiki, noriu su jumis pakalbėti. Manau, kad man reikia judėti į priekį ir esu pasirengęs gyventi pagal savo tiesą. Noriu, kad į mane kreiptumėtes kaip į „ją“. Norėčiau, kad mane vadintumėte Zaya“.

Kai mūsų vaikai grįžta į namus su klausimais ir problemomis, mūsų tėvų pareiga yra juos išklausyti ir suteikti geriausią informaciją, kokią tik galime. Ir tai nesikeičia tada, kai klausimai kyla dėl seksualinių pakraipų“, – pasakojo D. Wade‘as.

REKLAMA
REKLAMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grateful ❤❤❤ Happy Thanksgiving good people. To all the friends and family that have my back and all the friends and family I've never met who show love and support when everyone is looking and when no one is looking...All praise, gratitude and thankfulness

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on Nov 28, 2019 at 3:02pm PST

 

REKLAMA

 

D. Wade‘as pridėjo, kad Zaya yra lyderė, o kaip tėvai, jie turi suteikti jai galimybę būti išgirstai.

„Šiuo metu tai vyksta per mus, nes jai yra 12 metų, bet galiausiai ji pati pradės apie tai kalbėti“, – sakė D. Wade‘as.

D. Wade‘o žmona G.Union antradienį pasidalino įrašu socialiniuose tinkluose, kuriame užfiksuota Zaya, siūlanti patarimus tiems, kurie jaudinasi, kad bus teisiami už tai, kas jie yra.

„Būk teisingas prieš save. Kokia prasmė būtų žemėje, jeigu bandai būti kažkuo kitu nei esi? Tu net negyveni pačiu savimi“, – sakė Zaya.

REKLAMA
REKLAMA

„Gera klausyti, mylėti ir gerbti savo vaikus tokius, kokie yra. Mylėkite gerus žmones“, – sakė G. Union.

D. Wade‘as viso yra penkių vaikų tėvas. 2014 m. jis vedė aktorę G. Union bei atvirai kalbėjo apie savo žmonos vaisingumo problemas, kuri turėjo 8-9 skausmingus persileidimus. D. Wade‘as ir G. Union pasirinko surogatinį kelią, o 2018 m. lapkritį jie jau džiaugėsi savo dukterimi Kaavia James Union Wade.

Su buvusia žmona Siohvaughn Funches D.Wade‘as turi du vaikus – Zaire ir Zaya (buvęs Zionas), o su ilgamete drauge Aja Metoyer – berniuką Xavierą. Jis taip pat globoja savo sūnėną Daheoną.

 

Meet Zaya. She's compassionate, loving, whip smart and we are so proud of her. It’s Ok to listen to, love & respect your children exactly as they are. Love and light good people. pic.twitter.com/G2lLVdD2VT

— Gabrielle Union (@itsgabrielleu) February 11, 2020

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų