REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Ruslanas Kirilkinas (tv3.lt fotomontažas)

Garsus atlikėjas Ruslanas Kirilkinas savo gerbėjus džiugina ne tik nepaprastu balso tembru, plastiškais judesiais, bet ir pavydėtina išvaizda. Tačiau, kaip pats vyras teigė, kiek anksčiau turėjo ne vieną kompleksą.

25

Garsus atlikėjas Ruslanas Kirilkinas savo gerbėjus džiugina ne tik nepaprastu balso tembru, plastiškais judesiais, bet ir pavydėtina išvaizda. Tačiau, kaip pats vyras teigė, kiek anksčiau turėjo ne vieną kompleksą.

REKLAMA

Dainininkas atviravo, kad visai neseniai atliko grožio procedūrą, kuri padėjo pabrėžti jo žandikaulį.

Ruslanas pasakojo, kad tai – jau ne pirmas kartas, kuomet jis pasiryžo patobulinti veidą: „Buvau susiplanavęs veido apatinio žandikaulio kontūravimą ir smakro korekciją hialurono rūgšties injekciniais preparatais. Tokio tipo procedūra buvo atlikta ir anksčiau, tačiau dabar atliko papildomai reikalingas korekcijas, kurios pabrėžė vyrišką žandikaulio liniją bei smakrą.“

Anot atlikėjo, ši procedūra buvo skirta geresniam ir gražesniam galutiniam rezultatui. „Šiek tiek skausminga, bet proto ribose. Keletą dienų iš tiesų buvo sunkiau kalbėti, o ką jau kalbėti apie dainavimą, tad teko koreguoti koncertų bei filmavimų grafikus“, – šypteli Ruslanas.

REKLAMA
REKLAMA

Ruslanas prisipažino, kad kiek anksčiau teko kovoti su kompleksais, tačiau šios grožio procedūros dėka jis su jais atsisveikino. „Pasidariau tai dėl estetinių problemų bei kompleksų. Apie juos kalbėjau ir kiek anksčiau viešojoje erdvėje. Botulino injekcijos tikrai negąsdiną. Svarbu pakliūti pas profesionalus. Mano veidas atrodė piktas, nes daug mimikuoju ir dainuoju, todėl nusprendžiau atsikratyti taip vadinamos „pykčio raukšlės“. Nuo šiol nebijokite manęs – nesu piktas“, – juokėsi dainininkas.

REKLAMA

Tiesa, Ruslanas ne tik atsisveikino su kompleksais bei panaikino „pykčio raukšlę“, bet ir pasilepino veidą drėkinančia procedūra: „Mane palepino giliai odą drėkinančia procedūra. Kadangi šaltasis sezonas bei šildymas dirgina odą. Ji buvo atlikta tam, kad giliai sudrėkintų, oda atgautų natūralų putlumą, skaistumą ir dingtų nuovargio žymės. Svarbiausia patekti pas gerus specialistus, rinktis licenzijuotas klinikas. Aš pasitikiu „Estetus“ klinika ir esu dėkingas, kad prisideda prie mano įvaizdžio.“

R. Kirilkinas džiaugėsi, kad šių procedūrų rezultatų laukti ilgai nereikia: „Veido bei smakro kontūravimo rezultatai jaučiami iš karto. Kas liečia pykčio raukšlę, raumenukas atsipalaidavo savaitės ar dviejų bėgyje.“

REKLAMA
REKLAMA

Išvaizdus vyras teigė, kad jam svarbu, kaip jis atrodo, todėl savo grožiui palaikyti negaili pinigų. „Investuoju tikrai nemažai, bet sveikame prote, nes turiu nepamiršti ir savo augintinio bei rūpintis jo grožio procedūromis“, – atviravo jis.

Vis dėlto nepaisant to, kad mėgsta įvairiais procedūras, Ruslanas nemato reikalo jomis piktnaudžiauti – jas darosi tik atsiradus problemai: „Kuomet matau, kad mano odai akivaizdžiai reikia pagalbos, tuomet atlieku procedūras. Oda – mūsų pačių atvaizdas. Rūpinuosi tiek, kiek man pačiam to reikia, gali prisidaryti ir to, ko tau nereikia, kas netinka. Reikia sugebėti save priimti tokį, koks esi, o kažkokius menkus kompleksus ar trūkumus šiais laikais jau galima nugalėti be menkiausią skausmą sukeliančiomis procedūromis. Esu tikras, kad žmonės eina klausytis mano dainų, o ne skaičiuoti raukšlių“, – pasakojo pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas džiaugėsi, kad tiek išvaizda, tiek balsas prisideda prie jo karjeros sėkmės: „Visa visuma ir viskas kartu prisideda prie mūsų sėkmės. Mūsų savijauta, taip, kaip mes jaučiamės, kuo mes kvėpuojame ir atrodome, o svarbiausia –  spinduliuoti ir džiaugtis gyvenimu ir tuo užkrėsti kitus.“

Praėjus kiek laiko po atliekamos procedūros, atlikėjas išskubėjo rezultatus įamžinti fotosesijoje. Specialiai fotosesijai rūbai pasiūti dizainerės Kristinos Valančiutės vienos iš House of Kikimara įkūrėjos. Makiažas – Ilona Bud. Fotografas –Dmitry Zemenkov. Plaukų stilistas – Mohammed Alkahlil.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų