REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio rytą Lietuvos policija savo „Facebook'o“ paskyroje pasidalijo šmaikščia nuotrauka. 

Antradienio rytą Lietuvos policija savo „Facebook'o“ paskyroje pasidalijo šmaikščia nuotrauka. 

REKLAMA

Nuotraukoje ant vieno iš policijos automobilių lango parašyta: „Kaip vairavai, kol nepamatei mūsų?“

Policija šalia nuotraukos sekėjų „Facebook'e“ paprašė nuoširdžiai atsakyti į klausimą, ar jų vairavimas pasikeičia pamačius policijos automobilį. Nuotrauka iš karto patraukė visuomenės dėmesį – vos per kelioliką minučių sulaukė šimtų reakcijų ir komentarų.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar sausį Lietuvos policija keliuose pradėjo naudoti mobilius greičio matuoklius, visuomenės greitai pramintus „trikojais“.

Neseniai skelbėme, kad vien Vilniuje naktį į vasario 8-ąją, policija „trikojų“ pagalba vos per keletą valandų užfiksavo 85 greitį viršijusius vairuotojus. 

REKLAMA
REKLAMA

„Policija neleis, kad sostinės Geležinio Vilko g. taptų lenktynių trąsa. Šiąnakt per kelias valandas pareigūnai užfiksavo net 85 vairuotojus, kurie viršijo leistiną greitį daugiau kaip 30 km/val., o rekordininkai sostinės gatvėmis skriejo 106 km, 104 km ir net 150 km/val. greičiu.

Pažeidėjų laukia didelės baudos, o kai kam teks atsisveikinti ir su vairuotojų pažymėjimais. Greičio kontrolės priemonės bus vykdomos ir ateityje“, – tąkart Lietuvos policijos rašė savo „Facebook'o“ paskyroje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų