REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Labdaros renginys (Fotobankas)

Šiandien buvusi grupės „Mokinukės“ narė Irūna Puzaraitė-Čepononienė mini savo 30-ąjį gimtadienį. Žinoma moteris neslepia, kad šįkart jis visai kitoks, nei įprasta – taip pat jau ne vieną savaitę Irūna gyvena apmąstymuose.

16

Šiandien buvusi grupės „Mokinukės“ narė Irūna Puzaraitė-Čepononienė mini savo 30-ąjį gimtadienį. Žinoma moteris neslepia, kad šįkart jis visai kitoks, nei įprasta – taip pat jau ne vieną savaitę Irūna gyvena apmąstymuose.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt žinoma moteris papasakojo apie artėjančią šią bei dar kitą šventę.

Praėję metai I. Puzaraitei-Čepononienei buvo išties įspūdingi – vien jau rugsėjį jos ir Roko Čepononio šeimą papildė dar vienas narys – dukrelė Glorija. Taip pat šiandien moteris švenčia ir jubiliejų, todėl ji neslėpė, kad tai privertė susimąstyti.

„Stengiuosi surinkti gražiausius gyvenimo faktus, kurie nutiko per trisdešimtmetį. Šie metai yra pirmieji, kada pradedu apmąstyti, kas darosi su laiku, ir kaip greit jis iš tikrųjų bėga. Pagalvojau, kad per ateinantį ar dar kažkokį sekantį dešimtmetį, aš jau tikrai nebenuveiksiu tiek, kiek nuveikiau per paskutinį“, – kalbėjo Irūna.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar ši mintis gąsdina, Irūna atviravo, kad jausmai – dviprasmiški: „Šiek tiek gąsdina, bet iš kitos pusės, aš esu visiškai rami – mano gyvenimas jau yra pasisekęs. Turiu savo didžiausius turtus, esu be galo laiminga, todėl iš kurios pusės pasversi. Aišku, nesakau, kad nėra kažkokių svajonių ar tikslų – jų tikrai yra. Labai tikiuosi, kad viską pavyks įgyvendinti. Galiausiai, 30 metų, nėra tiek jau daug.“

REKLAMA

Visai kitoks nei įprasta bus ir gimtadienio šventimas. Anot žinomos moters, šįkart jį sutiks jaukiame, savu žmonių rate – visa žada pavakarieniauti ir sudalyvauti boulingo turnyre.

Irūna pasakojo, kad tai – tikrai ne tradicija, mat anksčiau minėjimai būdavo visiškai kitokie. „Esu iš tų žmonių, kurie savo gimtadienį visuomet švęsdavo trankiai – ar sodybose, ar kitur. Bet dabar situacija kitokia – mažyliai pirmoje vietoje, todėl sąlygų švęsti nėra. Šiais metais išėjo taip“, – su šypsena kalbėjo I. Puzaraitė-Čepononienė.

Visai kitokios dabar ir dovanos – žinoma moteris pasakojo, kad dabar visuomet stengiasi rinktis praktišką dovaną: „Būna keletas staigmenėlelių, bet daugiau jų būdavo anksčiau, kai būdavau jaunesnė, paauglė. O dabar mes dažniausiai pasitariame ir išsirenkame tokį daiktą, kuris būtų naudingas mums visiems, visų mūsų šeimai.“

REKLAMA
REKLAMA

Vos pasibaigus Irūnos gimtadieniui, bus minima ir kita, meilės šventė – Valentino diena. Tiesa, nors Irūna ir Rokas niekuomet specialiai šios šventės nemini, jos vyras yra sugalvojęs rimtą priežastį, kodėl visuomet turėtų žmoną vasario 14-ąją pasveikinti. 

„Mano vyras yra sugalvojęs, kad, neva, per Valentino direną – ir mano vardadienis, kurio iš tiesų nėra (juokiais). Todėl jis visuomet per Valentino dieną grįžta su gėlėmis. Vienas kitam kažkokius ženklus parodome, bet mūsų šeimoje tai tikrai nėra išskirtinė šventė“, – pasakojimu dalijosi I. Puzaraitė-Čepononienė.

Tiesa, pati Irūna apie tokias mažas staigmenelės stengiasi visuomet pagalvoti iš anksto. „Kartais randu kažką, ką galėsiu padovanoti ateityje. Tai gali būti bet kas – kvapas, kūno priemonė, drabužiai ar batai. Tai, kas man užkliūva už akies“, – pokalbį baigė Irūna.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų