REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė, grupės „La Forza“ narė bei kito žinomo atlikėjo Deivido Norvilo-Deivio žmona Renata (40m.), rodos, bėgant metams tik gražėja. 

Dainininkė, grupės „La Forza“ narė bei kito žinomo atlikėjo Deivido Norvilo-Deivio žmona Renata (40m.), rodos, bėgant metams tik gražėja. 

REKLAMA

Garsi moteris ne tik stebina gerbėjus nuostabiu balso tembru, bet ir išvaizdos pokyčiais.

Primename, kad dar visai neseniai moteris pasakojo apie mitybą. Ji neslepė, kad jų šeima nepasiduoda įvairioms šiuo metu populiarioms mitybos madoms bei dietoms ir valgo viską. Vis delto dėl tam tikrų priežasčių ji yra išbandžiusi ir visą savaitę pagyventi tik veganiškai.

Būtent veganiškas gyvenimo būdas patraukia ir vis daugiau žvaigždžių. Tarp jų – ir kita grupės „La Forza“ narė Neringa Nekrašiūtė, grožio salono savininkė bei Gruzijos milijonierių dukra Sofio Gelašvili, muzikantas Edgaras Lubys, laidų vedėja Živilė Vaškytė-Lubienė bei daugelis kitų.

Renata pasakojo, kad savaitę pagyventi veganiškai ją privertė sveikatos bėdos. „Kalėdiniu periodu, kai dažniausiai važinėji automobiliu, stotelės dažniausiai būna įvairiose burgerinėse, degalinėse ir panašiai. Tai – greitas ir nesveikas maistas. Aišku, tuo metu tu užsikemši, bet galiausiai taip kemšiesi, kemšiesi, ir galiausiai supranti, kad tavo skrandis jau nieko nebepriima“, – patirtimi dalijosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent sustreikavęs skrandis, kaip sako pati dainininkė, prieš 3 metus ją privertė griebtis šiaudo. „Tada prieš akis man atsirado Gražinos Gum straipsnis apie organizmo išsivalymą. Ta dieta truko 7 dienas ir į ją įėjo tik gyvas maistas – tai, ką tu randi savo darže, augant ant medžio. Maistas turėjo būti neperdirbtas, todėl valgiau įvairias daržoves, vaisius“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Kadangi dieta truko tik savaitę, anot Renatos, sunku nebuvo, o negana to, ji bandė to laikytis ne viena: „Net ir savo vyrą savo bandžiau prikalbinti prie šios dietos. Jis atlaikė lygiai 2 dienas ir viskas, o aš atlaikiau 7. Bet jau 8 dieną kirtau mėsą (juokiasi).“

Vis dėlto ji neslėpė, kad metas, kai nusprendė laikytis šios dietos, buvo išties pasirinktas netinkamai. „Per Kalėdų periodą tu turi turėti labai daug energijos. O buvo šalta ir sukosi galva. Vasarą ta dieta būtų praėjusi puikiai“, – svarstė ji.

Drastiškai pasikeitus mitybai, neretas atsikrato ir svorio, vis dėlto paklausta, ar pastebėjo ryškių pokyčių, R. Novilė juokėsi – kilogramams ir taip nėra kur kristi! 

REKLAMA
REKLAMA

„Gal ir praradau kokius 2-3 kilogramus. Iš tiesų bėda ta, kad neturiu namie svarstyklių. Labiausiai man patiko tai, kad pradėjau naktimis miegoti, sapnuoti. Jaučiausi labai sveikai, lengvas žmogus. Tik labai norėjosi mėsos… Manau, kad kiekvienam savaip, galbūt priklauso ir nuo kraujo grupės“, – sakė dainininkė.

Kita grupės „La Forza“ narė, N. Nekrašiūtė, veganiškai maitinasi jau ne vienerius metus. Vis dėlto Renata tikino, kad kolegė niekuomet neįtikinėja ir neperša savo nuomonės R. Norvilei. 

„Esu turėjusi garbės paragauti daug įvairiausių veganiškų patiekalų, kuriuos ji atsiveždavo į koncertus. Tai – veganiškos bandelės, saldumynai, sojos mėsa ir kt. Jeigu mane kažkas taip maitintų kiekvieną dieną ir dar tai gamintų, aš su mielu noru tai valgyčiau – juk netgi jaučiasi tas įprastas mėsos skonis. Bet pačiai gaminti išeitų labai brangiai“, – atviravo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų