REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne pats lengviausias šeštadienis: Zodiako ženklams vertėtų neatsipalaiduoti ir sutelkti jėgas  iššūkių šiandieną tikrai netrūks. Apie viską išsamiai  prognozėje 12 Zodiako ženklų

Ne pats lengviausias šeštadienis: Zodiako ženklams vertėtų neatsipalaiduoti ir sutelkti jėgas  iššūkių šiandieną tikrai netrūks. Apie viską išsamiai  prognozėje 12 Zodiako ženklų

REKLAMA

Avinas

Padaugės išlaidų ir smulkių rūpesčių, susijusių su vaikais arba kūrybine, projektine veikla. Tikriausiai suvoksite, kaip neatsakingai švaistėte pinigus. Kils pagundų, kurios gali atnešti ne tokius padarinius, kokių tikitės. Venkite aferų.

Tauras

Šiandien pasistenkite viską daryti atidžiai, atsakingai, nepasiduoti įtartinam spaudimui, įkalbinėjimams. Verčiau nepradėkite svarbių darbų, o gautą informaciją patikrinkite keletą kartų. Būkite labai atsargūs gatvėje.

Dvyniai

Prieštaringa diena. Lengva suklysti, susidaryti ir sudaryti klaidingą įspūdį bei nemažai prarasti. Verčiau stenkitės neprovokuoti pavojingų situacijų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Neskolinkite ir nesiskolinkite. Ypač daug geranoriško dėmesio skirkite vaikams, saugokite juos.

Liūtas

Šiandien yra pavojus kiek susikompromituoti, jei kils noras reikštis visuomenėje ar ypatingų asmenų rate. Į situaciją stenkitės žvelgti kuo blaivesniu žvilgsniu. Nekurkite klaidingų projekcijų.

REKLAMA

Mergelė

Nuotaika turėtų būti darbinga ir kiek avantiūristiška. Dėl apėmusio noro rizikuoti galima prikrėsti kvailysčių. Venkite naujų pažinčių, meilės nuotykių, nors progų tam bus išties pakankamai. Pasistenkite išvengti pavydo scenos.

Svarstyklės

Šiandien svarbiausia yra neprovokuoti nemalonių pokalbių bei incidentų. Geriau seksis, jei jums pavyks suderinti asmeninius interesus, norus su kitų žmonių, prisitaikyti ir šiek tiek apkarpyti savo troškimus.

Skorpionas

Šiandien dalykiniai pokalbiai gali įgauti tokią keistą formą, kad norimų rezultatų pasiekti bus beveik neįmanoma. Nederėtų remtis apkalbomis ir užkulisinėmis intrigomis, darant rimtus sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien gali stigti stabilumo, santarvės, mandagumo, komforto ir paprasčiausios tvarkos. Labiau pasitikėkite savimi ir neskubėkite kaltinti bei kritikuoti kitų. Nekreipkite dėmesio į provokacijas, nemalonias replikas.

Ožiaragis

Jeigu gausite pasiūlymą, gerai pagalvokite, ką gausite ir ką galite prarasti. Daug žadantys asmenys nėra labai patikimi, tad vertėtų susirinkti kuo daugiau objektyvios informacijos.

Vandenis

Šiandien netirštinkite savų problemų. Verčiau pagalvokite apie tuos, kuriems iš tikrųjų nesiseka ir reikia pagalbos bei užuojautos.

Žuvys

Kitų žmonių kaprizingumas, lengvabūdiškumas šiandien ne juokais ves jus iš kantrybės. Arba kaip tik jūsų neprognozuojamas elgesys kitiems kels nepasitikėjimą bei gadins nuotaiką. Pasistenkite nesipykti su artimaisiais.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų