REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Scott Disick su Kourtney Kardashian ir Sofia Richie (tv3.lt fotomontažas)

Sunku patikėti, kiek šiais laikais gali atskleisti socialiniai tinklai, o ypatingai, garsiosiojo Kardashian-Jenner klano asmeninės paskyros.

7

Sunku patikėti, kiek šiais laikais gali atskleisti socialiniai tinklai, o ypatingai, garsiosiojo Kardashian-Jenner klano asmeninės paskyros.

REKLAMA

Užsienio žiniasklaida visai neseniai pastetebėjo vieną su tuo susijusį įvykį, kuris, žinant šią skandalais apipintą šeimą, netrukus gali išaugti į tikrą viešą kovą.

Pasirodo, kad visai neseniai naujoji buvusio vyriausios sesutės Kourtney Kardashian vaikino Scotto Disicko mergina Sofia Richie nustojo sekti Kourtney. Tai galėtų atrodyti pakankamai suprantama, jei ne vienas faktas – anksčiau abi moterys ne tik, kad puikiai sutardavo, bet kartu yra netgi ir atostogavusios. 

Ir kol vieni spėlioja, kad tai merginą padaryti paskatino tai, kad Kourtney iki šiol itin artima su Scottu (su kuriuo, beje, yra susilaukusi 3 vaikų), kiti teigia, kad tai Sofia padarė dėl to, jog K. Kardashian jos apskritai niekuomet šiame socialiniame tinkle ir nesekė.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ji vis dar seka savo dabartinį mylimąjį S. Disicką, nors jis taip pat niekuomet nesekė „Instagram“ savo naujosios mylimosios.

Įdomu ir tai, kad dar visai neseniai paaiškėjo, jog S. Richie nesifilmuos naujajame „Keeping Up With the Kardashians“ sezone, nepaisant to, kad čia matomi absoliučiai visi didelės šeimos nariai.

REKLAMA

Pati Sofia tam turi paaiškinimą – pasirodo, kad dabar visas savo jėgas jauna mergina nori sutelkti tikrai vaidybai – tapti aktore. „Manau, kad kurį laiką susilaikydavau nuo įvairių dalykų, nes bijodavau, kad man nepasisekes, tačiau 2020 – metai be baimės. Tuoj pradėsiu vaidinti“, – sakė ji pridėdama, kad geri dalykai – jau netrukus.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad vyriausioji Kardashian klano sesutė Kourtney naujame sezone taip pat nebus matoma, o negana to, šiuo metu galimai irgi yra ne vieniša. 

Dabar visa tai darosi kur kas labiau suprantama, mat užsienio žiniasklaidoje teigiama, kad gražuolė  pradėjo susitikinėti su net 14 metais jaunesniu vaikinu. Tiesa, tai – ne nauja simpatija. Kalbama, kad Kortney nusprendė suteikti dar vieną šansą savo buvusiai simpatijai, Younes Bendjimai.

REKLAMA
REKLAMA

Pora išsiskyrė praėjusių metų rugpjūtį, tačiau jau balandį Younes po K. Kardashian nuotraukomis „Instgram“ palikdavo įvairius, gluminančius komentarus, o vėliau, rugpjūtį, jie pastebėti kartu ir vieno vakarėlio metu. 

Vos po mėnesio jie viešumoje pastebėti besilaikantys už rankų. Tiesa, tąkart artimas Kourtney šaltinis teigė, kad visa tai nėra rimta, ir nėra jokių šansų, kad moteris ir vėl imtų susitikinėti su kur kas jaunesniu jaunuoliu.

Vis dėlto pasirodo, kad šaltinis klydo. „Anksčiau Kourtney buvo be galo laiminga, kai susitikinėjo su Younes – būtent taip ji jaučiasi dabar. Jie padarė didelę pertrauką, nes Kourtney atrodė, kad negali juo pasitikėti. Dabar jis ją bando įtikinti, kad iš tiesų ji tai padaryti gali… Younes buvo ne tik šaunus vaikinas, bet puikiai sutarė ir su Kourtney vaikais. Jiems jis taip pat labai patiko. Niekuomet nėra lengva būti vieniša mama ir susitikinėti – Kourtney tai puikaii žino. Tačiau panašu, kad ji Younes suteikė dar vieną šansą“, – sakė kitas šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad anksčiau jųdviejų santykius nutraukė Kourtney. Netrukus ji ir Younes nustojo vienas kitą sekti ir „Instagram“ socialiniame tinkle, o vaikinas pastebėtas Meksikoje kartu su būriu kitų merginų.

Pora susitikinėjo nuo 2016 metų, kai susipažino per Paryžiaus mados savaitę. Vis dėlto 2018 pavasarį buvo pasirodžiusi liūdna naujiena, kurią yra išgyvenusios beveik visos Kardashian-Jenner klano atstovės – pasirodė žinios, neva Y. Bendjima buvo Kourtney neištikimas. Vis dėlto tuo metu vaikinas išsisuko.

Įdomu ir tai, kad anksčiau jis keldavo pavydo scenas po Kourtney nuotraukomis. Vienoje nuotraukoje, kur ši pozuoja su stringais, Younes rašė: „Tu privalai tai rodyti, kad gautum „patinka“ paspaudimų?“

Anot šaltinių, Kourtney tokį jo elgesį laikė netinkamu, mat toks jos darbas, tačiau Younes ir toliau neslėpė savo nepasitenkinimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų