REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Griežtai nubaustas vieno Anglijos miesto mokyklos mokytojas, kuris savo lytinę aistrą tenkino išprievartavęs paauglį.

Griežtai nubaustas vieno Anglijos miesto mokyklos mokytojas, kuris savo lytinę aistrą tenkino išprievartavęs paauglį.

REKLAMA

Sheffielde gyvenantis Christopheris Darleris (37 m.) savo auką suviliojo radęs jį mobiliųjų programėlių pokalbių platformose. Berniukui nusikaltimo metu buvo 13 metų, bylos duomenimis, paauglys išprievartautas 2 kartus.

Pedofilas tuo metu dirbo Rotherhamo mokyklos vadovo pavaduotoju, jo auka nebuvo šios švietimo įstaigos auklėtinis.

Tyrimo metu nustatyta, kad vyras nuolat internete ieškojo pažinčių, populiariausia jo naudota frazė – „14-metis berniukas“. Taip pat paaiškėjo, jog jis bendravo su dar vienu pedofilu, kuris dalijosi savo seksualine patirtimi bei vaizdais: Christopherio Darlerio kompiuteryje aptiktos dešimtys nuotraukų ir vaizdo įrašų, kuriuose buvo užfiksuoti ir vaikai.

Kaltinamojo advokatas teismui pateikė tokią gynybos versiją: esą jo klientas patyrė didžiulį stresą darbe negalėdamas susidoroti su „išaugusiomis atsakomybėmis“, o didžiulis nuovargis galėjo lemti tokį neadekvatų jo elgesį.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau bylą nagrinėjęs Sheffieldo Karūnos teismo teisėjas atmetė šiuos argumentus pareiškęs, kad tokiam elgesiui pasiteisinimo būti negali.

Christopheriui Darleriui skirta 10 metų laisvės atėmimo bausmė. Teismo nuosprendis taip pat uždraudė jam ateityje artintis prie aukos, bandyti su juo užmegzti kontaktą, o be aplinkinių priežiūros vyras taip pat negalės bendrauti su jaunesniais nei 16 metų vaikais.

„Visuomenė turi būti apsaugota nuo tavęs“, – savo sprendimą argumentavo teisėjas.

Taip pat pripažinta, kad šis nusikaltikmas sumenkino visuomenės pasitikėjimą švietimo įstaigomis, todėl nuteistasis ateityje negalės turėti jokių sąsajų su mokyklomis.

Šaltinis: www.anglija/today

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų