REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atėjo metas pasidomėti, kokia naujoji savaitė bus Naglio Šulijos akimis. Astrologas sako, kad laukia išskirtinė savaitė, todėl reikėtų įsiklausyti į patarimus. 

Atėjo metas pasidomėti, kokia naujoji savaitė bus Naglio Šulijos akimis. Astrologas sako, kad laukia išskirtinė savaitė, todėl reikėtų įsiklausyti į patarimus. 

REKLAMA

Avinas

Darbe daugiau darbo galima tikėtis prasidedant ne šią, o kitą savaitę, todėl dabar galima apdairiai pasiruošti galimiems iššūkiams. O kol kas tęsiasi palankus metas daugiau ir dažniau pabūti su artimais draugais, darbe su kolegomis aptarti ateities planus. Pamažu atsigaus jautrumas gražiems dalykams. 

Jautis

Tikėtina, kad darbe darbo nestigs. Bet nestigs ir energijos, geros nuotaikos, todėl viską darysite greitai, gražiai ir su įkvėpimu. Įvertinimas bus atitinkamas. Geras metas aptarti bendrus reikalus su artimais draugais. Netrukus prasidės geras metas kelionėms – dabar galima ruoštis. 

Dvyniai

Darbe gali būti nemažai dalykinio bruzdesio apie nieką – nuo svarbių užduočių ar darbų pavyks meistriškai išsisukti. Žinoma, labai norint kai ką nuveikti pavyktų. Keliones patogiau tęsti ar iš jų grįžti, nei leistis į jas. Sėkmė lydės ir kovojančius dėl teisingumo. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Darbe gali daugėti ne tiek darbo, kiek kažkokių smagių, malonių smulkmenų, kuriomis bus smagu pasinaudoti, tačiau tuos, kurių profesija susijusi su grožio, patogumų kūrimu lydės sėkmė ir įkvėpimas. Palankus metas pažintinėms arba dalykinėms kelionėms. 

REKLAMA

Liūtas

Ne pasiekimai darbe dabar gali būti svarbūs, o ryšiai (ypač dalykiniai) ir santykiai su galimais sąjungininkais ar bent jau įdomiais, naudingais žmonėmis – juos puoselėti dabar labai geras metas. Sportinio tipo pramogos dabar rūpės vis mažiau, o galimybės kur nors išlėkus smagiai pasilepinti – vis labiau. 

Mergelė

Nedideli darbai plūs gana plačiu srautu, apie save primins pareigos bei įsipareigojimai, todėl kai kada visa veikla primins mėginimą ristele įveikti klampoką pelkę. Bet žingsnis po žingsnio….Taip pat ši savaitė gali atnešti įdomių susitikimų, dalykinių ryšių ir naudingų žinių. 

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Kol kas tęsiasi metas, palankus tiems, kurie yra kūrybiški ir moka smagiai pasilinksminti – nestigs nei kūrybos, nei pramogų. Asmeniniuose santykiuose pagaliau pavyks atskirti priimtinus bei nepriimtinus dalykus ir nuspręsti, kur bus judama toliau. Geras metas rūpintis sveikata. 

Skorpionas

Gali būti, kad svarbūs bus piniginiai reikalai ir pastangos siekiant naudos. Tačiau palankiausias laikas eina į pabaigę, kitą savaitę akcentai pasikeis. Taip pat dabar tęsiasi palankus metas užsiimti šeimos, namų reikalais. Laisvalaikiu galimos nedidelės, greičiausiai intelektualios pramogos. 

Šaulys

Vis dar būsite pasitempę, energingi, veiklūs, puikios sportinės formos. Puikiai seksis tai, ką darysite ar ką prižiūrėsite patys. Tačiau savaitgalį ši vidinė spyruoklė ims ir atsipalaiduos – po to teks gyventi be kosminio dopingo. Taip pat dabar yra palankus metas mokytis ir dažniau matytis su draugais. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Dėmesys beveik savaime gali krypti piniginių, turtinių reikalų link. Atrodo, reikalai čia klostysis sklandžiai, todėl galima tikėtis tam tikros naudos. Geras metas mokytis ar bent jau plėsti savo akiratį. Vis aiškesnį pavidalą įgaus sumanymai, susiję su namais ar šeimos reikalais. 

Vandenis

Būsite veiklūs ir puikios nuotaikos, kuria mielai dalysitės su esančiais šalia. Žinoma, kasdieniai darbai vyks sklandžiai. Be to, ir apie piniginius reikalus pagalvoti verta – pastangos šioje srityje gali atnešti tegu ir nedidelės, bet labai malonios naudos. Atrodo, liks laiko ir draugams. 

Žuvys

Būsite labai greiti, daug ir mielai bendrausite, noriai dalysitės mintimis ir labai apsukriai tvarkysite savo dalykinius reikalus, kurių šiuo metu kaip tik gali būti nemažai. Tinkamas metas mokytis, veiklai su žiniomis, informacija apskritai. Ir vis daugiau aiškumo bus dėl piniginių reikalų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų