REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Goda Alijeva (nuotr. Fotodiena.lt)

Dainininkės ir savo drabužių linijos kūrėjos Godos Alijevos gyvenime buvo daugybė pokyčių, tačiau šiandien, atsitiesusi po prieš metus įvykusių skyrybų, moteris džiaugiasi gyvenimu.

18

Dainininkės ir savo drabužių linijos kūrėjos Godos Alijevos gyvenime buvo daugybė pokyčių, tačiau šiandien, atsitiesusi po prieš metus įvykusių skyrybų, moteris džiaugiasi gyvenimu.

REKLAMA

Du vaikus auginanti mama naujienų portalui tv3.lt papasakojo su kokiais iššūkiais susiduria augindama savo atžalas.

Reikia skirti laiko sau

„Viskas labai paprasta, jeigu nori turėti poilsio ir laiko sau, viską turi planuoti. Išmokau tai su pirmojo vaiko gimimu, dabar viskas įprasta, turiu savo rutiną ir randu laiko sau.

Daug klaidų nebedarau su antruoju vaiku, esu toks žmogus, kuris neieškau problemų ir į viską žiūriu paprastai. Jei kažkas nepavyksta, tai nepavyksta, o jei pavyksta, tada – valio. Esu dinamiška ir lengvai prisitaikanti prie situacijų“, – apie save kalbėjo Goda.

Moteris prisipažino, kad yra griežta mama: „Esu pareiginga, mėgstu taisykles, rutiną, tai mane gelbėja pačią, kaip moterį. Tada turiu laiko nepamesti savęs. Du vaikai, mokykla, būreliai, namų ruoša, koncertai, renginiai, televizija – veiklos gyvenime turiu į valias. Nemanau, kad reikia griežtai save statyti į rėmus, tačiau reikia gyventi ir pagal tam tikras taisykles.“

REKLAMA
REKLAMA

Su vaikais Goda stengiasi puoselėti tradicijas: „Savaitgaliais kepame blynus, žiūrime filmus, o kiekvieną vasarą išvykstame į kelionę, stengiamės kasmet pažinti naują šalį ir kuo daugiau pamatyti.“

REKLAMA

Moteris puikiai moka tvarkytis ir su vaikų kaprizais: „Išvarau juos į savo kambarius, tada turiu ramybę. Būna visko, vaikai supyksta, ožiuojasi, bet galų gale aš pati užsidarau kambaryje ir skaitau knygą, kol jie nurimsta ir pas mane patys ateina.“

Godos teigimu, jos vaikai yra labai skirtingi: „Dukra yra aikštinga, galų gale ji yra mergaitė, su ja sudėtingiau bendrauti. Ji jau pradeda diktuoti madas, kartais tingi, reiškia garsiau savo norus. Sūnus dar yra mažas, todėl jį lengviau suvaldyti.

Esu labai mamiška, anksti nulipau nuo scenos besilaukdama, motinystę aš labai sureikšminu ir ji man labai svarbi.“

REKLAMA
REKLAMA

Pokyčiai gyvenime

Portalas tv3.lt primena, kad atlikėja po skyrybų su krepšininku Rolandu Alijevu išgyveno nelengvą pokyčių periodą. Žinomai moteriai teko ne tik išsikraustyti iš vyro buto, bet ir vienai pačiai pradėti rūpintis savo dviejų vaikų gerove.

Goda neslepia, kad šiuo metu gerbėjų dėmesio jai netrūksta, tačiau leistis į naujus santykius ji teigia dar esanti nepasiruošusi.

„Sulaukiu begales komplimentų, žinučių, bandymo užkalbinti, patraukti mano dėmesį, bet aš kol kas į visą tai žiūriu labai skeptiškai. Tu tik išsiskyrei, tik pradėjai stotis ant kojų ir vėl eiti į kažkokius rimtesnius santykius būtų neatsakinga prieš save ir nesąžininga prieš vaikus“, – tikino Goda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė atskleidė, kad po skyrybų didžiausia vertybe jai tapo kantrybė. Moteris prasitarė, kad ją dažnai užpuldavo ir pesimistinės mintys, o nuo skubotų sprendimų priėmimo atbaidė atsakomybė prieš vaikus.

Jos teigimu, sunkiausiu gyvenimo laikotarpiu būtinas ir šeimos palaikymas, o jos ji sulaukė iš savo tėvų ir draugių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų