REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Tadas Juodsnukis (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Po ilgesnės pertraukos naują kūrinį pristato dainininkas Tadas Juodsnukis, rašoma pranešime spaudai.

14

Po ilgesnės pertraukos naują kūrinį pristato dainininkas Tadas Juodsnukis, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Dainą „Mes ne vieni“ lydi ir jaukus vaizdo klipas, kuris nufilmuotas, kaip sako pats Tadas, „gražiausiame pasaulio mieste“.

„Vilnius yra mano širdies miestas, mėgstu klaidžioti jo gatvėmis, ypač vakarais, kai užsižiebia šviesos. Mėgstu vaikščioti vienas, stebėti aplinką, bet labai nudžiungu, kai netikėtai mieste susiduriu su draugais. Vilniaus senamiestis toks jaukus ir nedidelis, kad dažnai susitinki su mielu žmogumi visiškai atsitiktinai. Todėl ir klipas nufilmuotas būtent vakariniame Vilniuje ir jame užfiksuotas tas atsitiktinio susitikimo džiaugsmas“, – sako Tadas. Kūrinio muzikinę koncepciją jis išgvildeno drauge su kompozitoriumi Vytautu Bikumi.

Dainininkas prisipažįsta, kad paleisti naują dainą į pasaulį jam nėra paprasta. „Ko gero, esu per daug griežtas sau. Turiu daug kūrinių, bet visi jie dulka stalčiuje ir vidinis perfekcionistas vis man neleidžia jų iš ten ištraukti. Vis manau, kad reikia dar palaukti, dar sukurti“, – sako jis. Būtent griežtumas sau ir tapo pauzės solinėje karjeroje priežastimi.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau šiandien dainininkas sako, kad neseniai pajuto viduje vykstant lūžį. „Supratau, kad vis lūkuriuodamas nieko nepasieksiu, viskas taip ir liks kažkur saugiai padėta, nematoma. Jaučiu, kad ateina laikas atidaryti tą stalčių ir traukti dainas iš ten. Pagaliau, atrasti savo klausytoją. Pažadu, kad naujų dainų nebereikės laukti labai ilgai“, – sako jis.

Tadas Juodsnukis – jaunosios kartos dainininkas solinę karjerą pradėjęs prieš kelerius metus. Jis taip pat – žinomas įvairių muzikos projektų dalyvis, gerai pažįstamas iš rolių didelio biudžeto miuzikluose „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“, „Eglė žalčių karalienė“. Taip pat populiarios ir mėgstamos jo dainos, kurias jis atlieka duetu su savo mylimąja Igle Bernotaityte,  realybės šou „X faktorius“ nugalėtoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų