REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienam Zodiakui antradienį liežuvį verčiau laikyti už dantų, įspėja astrologai. Į naudą bus neplepėti apie savo reikalus, dalykinius ketinimus. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

Vienam Zodiakui antradienį liežuvį verčiau laikyti už dantų, įspėja astrologai. Į naudą bus neplepėti apie savo reikalus, dalykinius ketinimus. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

REKLAMA

Avinas

Nieko nėra atsitiktinio, tad nepraleiskite pro ausis, regis, atsitiktinės informacijos, su jumis nesusijusios nuogirdos. Popiet palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis.

Tauras

Popiet tinka pasirašyti ilgalaikius susitarimus, sandorius, tiesa, greitai naudos nebus. Palanku tvarkyti atsakingus šeimos, namų, reikalus, ypač susijusius su namų įsigijimu.

Dvyniai

Po pietų geras metas, išspręsite net sudėtingiausias problemas. Palanku tvarkyti vaikų reikalus.

Vėžys

Popiet jūsų jėgos metas: imkitės visų darbų, kuriuos užkraus vadovybė, nes būtent dabar būsite pastebėti, įvertinti. Palankus metas su vadovybe aptarti savo veiklos perspektyvas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ne viskas jūsų valioje, tačiau aplinkybės jums palankios. Labiau orientuokitės į partnerių, antrosios pusės nuomonę, kvieskitės pagalbon bičiulius. Tai geras laikas ieškoti naujų partnerių, rėmėjų.

REKLAMA

Mergelė

Gera proga popiet spręsti finansinius klausimus: rasite naują išeitį iš senos problemos. Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į senus draugus, daugiau jais pasikliaukite.

Svarstyklės

Perspektyvus laikas, ypač žmonėms, kurie ką nors slepia ar nori sėkmingai, niekam nežinant ką nors sutvarkyti, jiems nusišypsos laimė. Kad ir su kuo bendrautumėte, kad ir ką girdėtumėte, labiau gilinkitės į reikalo esmę.

Skorpionas

Po pietų tinkamas laikas konfidencialiam pokalbiui su vadovu ar aukštu asmeniu. Būkite ryžtingesni siekdami savo tikslo, nors gali stigti noro bei jėgų. Mažiau pasakokite žmonėms apie savo reikalus, dalykinius ketinimus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tikėkite savimi, tuomet viskas sklandžiai susiklostys. Kita vertus, šiandien galite sulaukti rimtos pagalbos iš seno draugo: antrąją dienos pusę verta pasišnekėti apie tai, kas jus slegia.

Ožiaragis

Neforsuokite situacijos, dirbtinai neskubinkite įvykių nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Labiau tikėkite tuo, ką sako jūsų tėvai bei draugai, su kuriais daug metų bendraujate.

Vandenis

Popiet spręskite aktualias problemas, susitikite su reikalingais žmonėmis: dabar viskas susiklostys jūsų naudai. Būkite atidūs antrąją dienos pusę gautiems pasiūlymams, pamokymams bei išgirstai informacijai.

Žuvys

Popiet palankus metas finansinėms problemoms spręsti, gerai parengtiems sandoriams tvirtinti. Galite išgirsti veiklai naudingą informaciją, rasti vertingą daiktą, pamestus pinigus.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų