REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
Karinos Krysko pokyčiai

Dainininkė, grupės „69 danguje“ narė Karina Krysko-Skambinė ne tik įspūdingo balso savininkė, tačiau pasižymi ir išskirtiniu grožiu.

51

Dainininkė, grupės „69 danguje“ narė Karina Krysko-Skambinė ne tik įspūdingo balso savininkė, tačiau pasižymi ir išskirtiniu grožiu.

REKLAMA

Kviečiame peržvelgti, kaip bėgant metams keitėsi žinoma dainininkė.

Savo karjerą  merginų grupėje „69 danguje“ ji pradėjo dar 2005 metais. Nuo tada ji pakerėjo žmones savo išskirtiniu balsu, o per kelerius metus su grupe ne kartą tapo „Metų grupe“.

Tačiau, kaip šokėja karjerą K. Krysko pradėjo dar 2001-aisiais, studijuodama choreografiją Vilniaus konservatorijoje, kartu su prodiuseriu Egmontu Bžesku įkūrė modernaus šokio studiją „Karman“.

Per ketverius metus, iki pat savo muzikinės karjeros pradžios, kartu su šia studija ji pastatė ne vieną spektaklį, taip pat, kaip šokėja, dalyvavo įvairiuose tarptautiniuose festivaliuose. Jau tada ji šoko roko operoje „Jūratė ir Kastytis“ ir Maskvos šou balete „Todės“.

REKLAMA
REKLAMA

2007-2009 metais ji buvo trijų televizijos laidų vedėja, taip pat – nuolatinė šokių ir muzikos TV projektų dalyvė. Kartu su būsimu vyru Sauliumi Skambinu, 2008-aisiais nugalėjusi nacionalinėje atrankoje, ji atstovavo Lietuvai Eurovizijos šokių konkurse, kur iškovojo 4-ąją vietą.

REKLAMA

S. Skambinas ir K. Krysko susituokė 2011 metais, netrukus po to jiems gimė sūnus Majus.

K. Krysko 2012-aisiais sujungė muzikinės ir šokių karjeros metu įgytus įgūdžius ir vaidino miuzikluose. Nuo to laiko ji sukūrė šešis vaidmenis įvairiose roko operose ir miuzikluose už kuriuos gavo net keletą apdovanojimų.

Naujienų portalas tv.lt primena, kad dar visai neseniai pramogų pasaulį pasiekė žinia, jog Karina su vyru Sauliumi išsiskyrė. 

 „Šokiai mus su Karina sujungė į šeimą. Turim mažių, gyvenimas įsibėgėjo ir viskas vyko natūraliai. Tačiau šokiai buvo tas atskaitos taškas, kuris padėjo susilipdyti ir judėti į priekį“, – gražių žodžių apie pažinties su žmona pradžią neseniai „Virtuvės istorijų“ laidoje negailėjo Saulius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų