REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Netikėtumų kupina diena. Atsiras progų atsipūsti, pamiršti problemas, kurios seniai neduoda ramybės. Jei imsitės sunkių darbų, verčiau pasitelkti į pagalbą artimą žmogų. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Netikėtumų kupina diena. Atsiras progų atsipūsti, pamiršti problemas, kurios seniai neduoda ramybės. Jei imsitės sunkių darbų, verčiau pasitelkti į pagalbą artimą žmogų. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Paaiškės nuostolių ir jėgų praradimo šaltinis, taps aišku, kokie žmonės jums nenaudingi ir nereikalingi. Visiškai netinkamas laikas santykiams su antrąja puse aiškintis, ypač jei norite aptarti šeimos biudžetą ar ištikimybės problemą.

Tauras

Tylėjimas padės išvengti konfliktų ir susikaupti. Nereikėtų niekam nieko neaiškinti, dalintis savo mintimis, juolab dalyvauti apkalbose. Pasisaugokite vagių ir įžūlių asmenų transporte.

Dvyniai

Reikia ramiai palaukti ir susitaikyti su esama padėtimi namuose bei darbe. Nebūkite patiklūs, neskubėkite. Tiesiog tylėkite, stebėkite ir nieko neveikite, nepriimkite jokių sprendimų. Tylėjimas yra auksas.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nesiveržkite į ateitį: ko taip norisi dabar, galbūt jums visai nereikia, nes pražudys. Net jei viskas eisis kaip iš pypkės, nesiimkite nieko rimto ir nieko nesitikėkite, ateityje tai nepasiteisins, net sužlugs. Būkite atidesni sveikatai. Galimi apsinuodijimai.

REKLAMA

Liūtas

Galite greičiau pavargti, prarasti dėmesingumą, reikalingą atsargumą. Dėl to galimi nesusipratimai darbo vietoje (jei šiandien reikia dirbti), avarijos kelyje.

Mergelė

Ko gero, visur bus blogai ir dėl to bus kalti jūsų artimieji, partneriai ar šiaip visuomenė. Bet jei taip galvoti jums nebūdinga, tuomet ypatingų problemų šiandien nepatirsite, nes veiks bumerango principas.

Svarstyklės

Sudėtinga diena: pavojaus nejausite, tad galite pakliūti į bėdą. Saugokitės visokio plauko geradarių ir pranašų, ko gero, tai bus sukčiai, aferistai. Vakare pavyduliausite be rimto pagrindo, tačiau būtent tai ir pablogins situaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Netinka imtis ko nors naujo. Nepatartina vakare kviestis svečių ar patiems svečiuotis. Mažiau moralizuokite antrąją pusę, mylimą žmogų, vaikus.

Šaulys

Būkite pakantesni tėvų valiai. Nereikėtų labai viltis dėl šiandien gautų pasiūlymų, pasvarstykite apie juos kitą dieną. Venkite ginčų, nesiaiškinkite santykių, ypač su dalykiniais partneriais, ir meilės.

Ožiaragis

Nepuoselėkite vilčių, nekurkite planų ir nieko nekeiskite savo gyvenime. Pats laikas ryžtis atsisakyti žalingų įpročių, senų niūrių prisiminimų ar bendravimo su netikusiais žmonėmis, trukdančių optimistiškai žvelgti į ateitį.

Vandenis

Venkite bendravimo, daugiau laiko praleiskite namuose: būsite pernelyg patiklūs ir atviri neigiamai svetimai įtakai. Net jei savų rūpesčių neturėsite, jums greitai suges nuotaika dėl svetimų nesėkmių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žuvys

Stigs aiškumo, atsargumo, tad siekite viską vertinti sąmoningai, ramiai, kitaip neišvengsite esminių klaidų ir konfliktų. Dėl nieko neįsipareigokite, už nieką neprisiimkite atsakomybės, nors aplinkiniai stengsis užkrauti savas problemas, net priverti atsakyti už tai, ko nepadarėte.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų