REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
166
M.A.M.A 2019 raudonas kilimas (tv3.lt fotomontažas)

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ areną sudrebino kasmetiniai M.A.M.A muzikos apdovanojimai, kurių metu ne ką mažesnis dėmesys skiriamas tiek atlikėjų, tiek ir kitų renginio svečių įvaizdžiui – žengdami raudonuoju kilimu žinomiausi Lietuvos veidai demonstruoja geriausius savo derinius.

166

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ areną sudrebino kasmetiniai M.A.M.A muzikos apdovanojimai, kurių metu ne ką mažesnis dėmesys skiriamas tiek atlikėjų, tiek ir kitų renginio svečių įvaizdžiui – žengdami raudonuoju kilimu žinomiausi Lietuvos veidai demonstruoja geriausius savo derinius.

REKLAMA

Kaip ir kiekvienais metais, čia ne vienas nustebino, tačiau į „black tie“ kodą pataikė ne visi.

Stilistė bei prekės ženklo „(NE)inkubatorius“ kūrėja Saida Pareštytė įvertino šių metų apdovanojimų įvaizdžius bei atskleidė, kas sublizgėjo, o kas iki kitų metų dar gali pasitaisyti.

Geriausi įvaizdžiai abejingų nepaliko

Anot stilistės, šiemet akis itin traukė dainininko bei daugybę M.A.M.A statulėlių nugalėjusio Vido Bareikio įvaizdis. Dar anksčiau naujienų portalui tv3.lt Vidas pasakojo, kad kostiumas persiūtas iš jo mamos suknelės.

REKLAMA
REKLAMA

„Jo įvaizdis su gėlėtu kostiumu tikrai atkreipė dėmesį ir privertė įsižiūrėti į puikiai apgalvotas detales. Puikus pavyzdys, kad kostiumas neturi būti nuobodus ir vienodas – puikiai galime pasirinkti išskirtinus audinius ir sugalvoti detales prie standartinio kostiumo. Tai pagyvins įvaizdį ir tikrai pritrauks dėmesį“, – teigė Saida.

REKLAMA

Ne ką mažiau pagyrų stilistė skyrė ir dainininkei bei šiuo metu šeimos pagausėjimo belaukiančiai „69 danguje“ grupės narei Ingridai Martinkėnaitei.

„Tobulas pavyzdys, kaip atrodyti ant raudono kilimo net ir besilaukiant! Juoda suknelė pabrėžianti figūrą ir pūstos rankovės, kurios dabar labai madingos, pridėjo modernumo. Tad moteris atrodė tikrai stilingai, bet tuo pačiu ir klasiškai“, – teigė stilistė.

Komplimentų iš S. Pareštytės sulaukė ir vizažistė bei grožio salono savininkė Milita Daikerytė: „Tikrai primenė nužengusią nuo pasaulinio lygio raudonojo kilimo. Suknelė puikiai pabrėžė jos figūrą, o suknelės žerėjimas privertė atkreipti dėmesį, kadangi dabar labai madingi blizgučiai. Militos įvaizdis atrodė labai išpildytas, laiku ir vietoje.“

REKLAMA
REKLAMA

Anot stilistės, organzos audinys ir rožinė spalva idealiai tiko laidų vedėjai Indrei Stonkuvienei. „Vizualiai atrodė, jog jos buvo labai daug, bet tuo pačiu – labai mažai, nes suknelės apimtis ir audinio kiekis, matosi, yra tikrai nemažas. Tačiau kai audinys yra permatomas, jis suteikia lengvumo – tai įvaizdžiui suteikia lengvumo ir švelnumo. Puikus įvaizdis!“, – teigė S. Pareštytė.

Stilistę sužavėjo ir dainininko Egidijaus Dragūno-SEL sužadėtinė, manekenė Kotryna Kozlovaitė: „Jos raudonas įvaizdis puikiai tiko jos figūrai ir raudonajam kilimui. Kaklo papuošalas taip pat yra tinkamas akcentas pabrėžti iškirpte ir ją tuo pačiu užpildyti. Tikrai puiki suknelė ir puikus išpildymas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai kuriems yra kur tobulėti

Nepaisant to, kad šiais metais raudonasis M.A.M.A kilimas buvo kaip niekada įsimenantis, kai kam vis dėlto yra kur tobulėti.

Vienas iš jų, anot stilistės, yra atlikėjas Petras Daunys. „Atrodo stilingai, bet galbūt kasdienybėje, o ne ant raudono kilimo. Turbūt skubėjo po darbo, ar pamiršo persirengti – galėjo tuomet bent megztinį pakeisti marškiniais, nes dabar atrodo nepagarbiai prieš kitus svečius, kurie laikėsi aprangos kodo“, – sakė Saida.

Dainininkė Irena Starošaitė M.A.M.A raudonojo kilimo įvaizdžiui pasirinko šiuo metu itin madingos mėlynos spalvos įvaizdį – juo pasipuošė nuo galvos iki kojų. Ir nors tai šiuo metu itin madinga, stilistė teigė, kad visur būna išimčių.

REKLAMA

„Pasirinkta per daug ryški spalva visam deriniui, taip pat siluetai, kurie yra tiesiog kasdieniai, bet netinkami raudonajam kilimui. Bendram kontekste šis įvaizdis atrodė per daug ryškiai ir nesuderintai“, – teigė S. Pareštytė.

Stilistė dėmesį atkreipė ir į dar vieną vakaro viešnią, pasipuošusią raudona suknele: „Suknelė galbūt ir įspūdinga, tačiau visuomet turime atsižvelgti į savo figūros tipą ir amžių, nes kas tinka vienam, ne visada tiks ir kitam. Situacija, tai suknelė patiko, bet nelabai tiko…“

S. Pareštytė pastabų turėjo ir dar vienai renginio dalyvei, pasipuošusiai marga suknele: „Suknelė atrodo visiškai ne laiku ir ne vietoje – galbūt vasarą draugės vestuvėse ir smagiai susižiūrės, bet ant raudono kilimo, atrodo, kaip nesusipratimas…“

REKLAMA

Ant šių metų raudonojo M.A.M.A kilimo daug dėmesio sulaukė ir gražuolė Dainos Bosas dukra Maria Randers. Stilistė gyrė merginą dėl to, kad pasirinko Lietuvos dizainerio Juozo Statkevičiaus kūrinį, tačiau turėjo ir pastabų. 

„Tai, kas aukštojoje madoje ant podiumo atrodo nerealiai ir inovatyviai, negali atrodyti renginyje stilingai, nes tai tiesiog nėra dėvėjimui parengtas rūbas“, – teigė S. Pareštytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų