REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gali atsirasti naujų vilčių, susijusių su uždarbiu, turtu, meile. Kita vertus, galite sulaukti priekaištų dėl neišpildytų pažadų, beprasmių išlaidų. Būkite taupesni, stenkitės prisitaikyti prie kintančios situacijos.

Tauras

Šiandien bus nelengva ką nors įrodyti kitiems. Nesulauksite rimto požiūrio į jūsų pareiškimus, pasiūlymus. Galvokite, ką kalbate, saugokite reputaciją, nes ir be to netrūksta rūpesčių.

Dvyniai

Net dėl mažyčio aplaidumo ar perspaudimo šiandien galite netekti kolegų pasitikėjimo ir pagarbos. Neaiškumų gali kilti reikaluose, susijusiuose su materialinėmis vertybėmis, pinigais, nuoma.

Vėžys

Šiandien jausite emocinę įtampą, ypač jei turite atsakingo darbo. Nepatartina niekur skubėti, rizikuoti, persidirbti. Labai lengvai galima susikompromituoti. Pavojų kelia meilės avantiūros ir vaikų išdaigos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite nusiteikę rimtai dirbti, tartis dėl užsakymų. Tačiau dirbti bus nelengva, nes atsiras nepatenkintų, kritikuojančių. Pasitelkite taktą ir kantrybę, bendraudami su aplinkiniais, artimaisiais.

REKLAMA

Mergelė

Nekokia diena tvarkyti teisinius reikalus, pasirašyti sutartis. Darbe, politikoje gali iškilti nenumatytų kliūčių dėl padidėjusios konkurencijos ar kt. Nerimo, abejonių kels ir asmeniniai santykiai.

Svarstyklės

Ekonomiškiau ir apdairiau tvarkykite savo biudžetą, planuokite pirkinius. Šiuo metu negalite sau leisti persitempti, lengva ranka švaistyti pinigų. Jų gali prireikti, iškilus netikėtoms problemoms. Saugokite vaikus.

Skorpionas

Šiandieną kils minčių, idėjų, susijusių su karjera, finansiniu įsitvirtinimu, kelione, partneryste, sava ar vaikų ateitimi. Galbūt gausite informaciją, dėl kurios apims nerimas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien teks įtemptai darbuotis, nes spaus prisiimti įsipareigojimai, terminai. Iš pat ryto imkitės rimtų darbų, jeigu jie skubūs, nes popiet bus dar sunkiau susikaupti, dar labiau grės klaidingi žingsniai bei sprendimai.

Ožiaragis

Būsite nusiteikę griebtis rimtų darbų. Verčiau neprovokuokite nereikalingų barnių su kolegomis, aplinkiniais. Lengvai galite įsigyti naujų priešų, o jų jums dabar tikrai nereikia.

Vandenis

Šiandien galite tikėtis įdomių pasiūlymų, arba patys juos teikti, tik vargu ar jie bus įgyvendinami. Derėtų būti atsargiems, nes galite susidurti su sukčiais. Ypač rizikinga veltis į avantiūras, siūlomas užsieniečių, anoniminių asmenų internete ir pan.

Žuvys

Šiandien pasisaugokite abejotinų pagundų tiek meilėje, tiek verslo, finansų srityje. Jūsų planams stigs racionalaus pagrindo, būsite linkę gerokai tirštinti spalvas. Nieko nedarykite paskubomis, nepasiduokite spaudimui.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų