REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 31 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 31 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šios dienos pasiūlymai, susitarimai, sudaryti sandoriai perspektyvūs, tačiau greitos naudos nebus. Tinka aiškintis santykius santuokiniams, norintiems skirtis (priešingu atveju gana pavojinga aptarinėti nesklandumus).

Jautis

Pats laikas ieškoti reikalingos informacijos, profesionalios pagalbos (ne tik tvarkant reikalus, bet ir sprendžiant asmenines problemas) konstruktyviems sprendimams priimti, svarbiems susitarimams. Būkite atidūs už jus vyresnių ar labiau patyrusių asmenų patarimams.

Dvyniai

Savaime viskas susiklostys gerai, paaiškės teisybė. Šiandien tinkama proga rimtam pokalbiui su savo atžala bei tėvais, taip pat mylimu žmogumi.

Vėžys

Šios dienos sėkmė ypatinga, nes ji bus tikra ir ilgalaikė. Raskite laiko labiau užsiimti vaikais, pasikalbėkite su jais abiem pusėms opiais klausimais. Būtinai susitikite su mylimu žmogumi: pats laikas rimtai apsispręsti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ant nieko nepykite, kadangi reikalai gali įstrigti. Bet tai naudinga, turėsite laiko dar kartą viską gerai apgalvoti ir geriau pasirengti. Stiprinkite sveikatą.

REKLAMA

Mergelė

Pats laikas užmegzti su kuo nors sąjungą, kreiptis pagalbos, paramos į aukštą asmenį, visuomenines organizacijas. Nepraleiskite progos taikytis su antrąja puse.

Svarstyklės

Kantriems, kukliems pasiseks, tiesa, gerų postūmių iškart nepajusite. Gali naudingai nukentėti nejaučiantys saiko, iš jų bus atimta tai, kas nereikalinga.

Skorpionas

Palankus metas, spręskite aktualias problemas, ypač susijusias su užsieniu. Jums pavyks. Palanku lankytis pas gydytoją. Gera diena romantiškam pasimatymui.

Šaulys

Būkite atkaklūs, gerbkite kitų asmenų nuomonę ir šiandien galite labai daug nuveikti. Verta spręsti bendravimo su vadovu ir tėvais nesklandumus.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Netikėtai ateis geros naujienos, tai naudingų posūkių diena. Daugiau bendraukite (ypač su vyresnio amžiaus ar tiesiog labiau patyrusiais asmenimis): jums paaiškės svarbūs dalykai. Puiki proga kreiptis pagalbos į draugą.

Vandenis

Ilsėkitės, svajokite ir niekur neskubėkite. Verta reikalų tvarkymą atidėti kitai savaitei. Neatidėliotiniems darbams derėtų skirti daugiau laiko nei įprasta (greitai atlikti nieko nepavyks).

Žuvys

Šaunus laikas, atsiranda galimybė išspręsti užvilkintą reikalą ar bent jau išjudinti įstrigusį. Pavyks suvokti svarbius dalykus, kurie turės įtakos ir jūsų profesinei ateičiai. Pasistenkite šiandien remtis tik savimi, tuomet jūsų bus visas pasaulis.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų