REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Gabrielė Martirosianaitė (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Jau šį savaitgalį, sausio 31 dieną, mūsų šalies kino teatruose pasirodys ekranizuota šaržu daugelio lietuvių namuose tapusi istorija apie tai, kaip į įprastą šeimą atkeliauja neįprastas „Importinis jaunikis“, rašoma pranešime spaudai.

15

Jau šį savaitgalį, sausio 31 dieną, mūsų šalies kino teatruose pasirodys ekranizuota šaržu daugelio lietuvių namuose tapusi istorija apie tai, kaip į įprastą šeimą atkeliauja neįprastas „Importinis jaunikis“, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Komedijoje išvysime būrį puikiai žiūrovams pažįstamų veidų – Gabrielę Martirosian, Mindaugą Capą, Vitaliją Mockevičiūtę, Ingą Norkutę, Vaidotą Martinaitį, Rafailą Karpį, Ainį Storpirštį ir kt.

Trečiadienį daugelis jų ir kiti puikiai žinomi šalies pramogų verslo atstovai žengė raudonuoju kilimu: kino centre „Forum Cinemas Vingis“ „Importinį jaunikį“ pirmieji turėjo galimybę įvertinti VIP premjeros svečiai. 

„Gana nemažas jaudulys buvo apėmęs pačioje filmavimo pradžioje, tačiau įsisukus į darbus, jo greitai nebeliko. Padėjo ir talentinga bei profesionali filmo kūrybinė grupė bei kartu filmavęsi kolegos, tikri savo amato meistrai. Tačiau baigus filmuotis jaudulys sugrįžo – žinai, kad nieko nebegali pakeisti ir tiesiog lauki galutinio rezultato kino ekrane. O dabar, kai jau vyksta premjera, jaudinuosi dar daugiau nei prieš pradėdama filmuotis“,– prisipažįsta vieną pagrindinių vaidmenų juostoje gavusi G. Martirosian.

REKLAMA
REKLAMA

Į renginį specialiai atvyko ir nuo šiol daugeliui lietuvių pažįstamu tapsiantis Latvijoje gyvenantis brazilas Felipe Gabriel Dos Santos Xavier, komedijoje suvaidinęs prancūzą Francois  – G. Martirosian herojės Kotrynos jaunikį. 

REKLAMA

„Nekantrauju išvysti galutinį rezultatą. Nebijau, greičiau jaučiu nerimą. Žmogui iš tokios aplinkos, kurioje augau aš, nusifilmuoti kino juostoje – didžiulis pasiekimas. Tad žinau, jog mano draugai, mano mama, tikrai manimi labai didžiuojasi“, – prieš pat premjerą sakė Felipe. 

Latvijoje jis žinomas iš reklamų, įvairių TV projektų ir yra pagarsėjęs kaip futbolininkas, o štai patirtis kine jaunam vyrui – pirmoji.

„Filme pasakojama istorija man labai artima, panašią situaciją realiame gyvenime patyriau dukart. Su pirmąja mano mergina latve santykiai nutrūko būtent dėl jos tėvo nepritarimo. Dabartinė mano mylimoji taip pat nebebendrauja su savo tėčiu, konfliktas įvyko kaip tik tuo metu, kai ėmėme susitikinėti. Ji sako, kad tai – sutapimas, tačiau aš taip nemanau“, – šypsosi brazilas.

REKLAMA
REKLAMA

Po premjeros aplodismentai skambėjo ne tik juostos aktoriams, bet ir režisieriui Simonui Aškelavičiui („Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“, „Valentinas vienas“, TV serialas „Dar pažiūrėsim“).

„Importinis jaunikis“ pasakos apie paprastą lietuvišką šeimą, besiruošiančią mylimos dukters vestuvėms. Konservatyvius būsimosios nuotakos tėvus ištinka tikras šokas, sužinojus, jog dukters išrinktasis yra kilęs iš egzotiško krašto. Neišvengiamai artėjant vedybų dienai, daugėja ir nesusipratimų bei nuotykių, o iš kultūrinių bei socialinių skirtumų, įsišaknijusių stereotipų ir nepagrįstų baimių kyla daugybė komiškų situacijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų