REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Lady Gaga ir Cynthia Germanotta (nuotr. SCANPIX)

Talentinga, seksuali bei skandalų nevengianti – atlikėja Lady Gaga. Visai neseniai jos mama Cynthia Germanotta davė atvirą interviu apie savo unikalų vaiką.

5

Talentinga, seksuali bei skandalų nevengianti – atlikėja Lady Gaga. Visai neseniai jos mama Cynthia Germanotta davė atvirą interviu apie savo unikalų vaiką.

REKLAMA

Atvirai kalbėdama apie Lady Gagą (Stefani – tikrasis atlikėjos vardas), ji prisipažino, kad padarė daug klaidų.

Portalas metro.co.uk teigė, jog būdama visai jauna Lady Gaga kovojo su depresija ir jautėsi izoliuota, nes buvo kitokia nei kiti. 

Išskirtinio interviu metu, Lady Gagos mama pasakojo, kad nuo pat mažens ji kentė nuo patyčių ir tai turėjo įtakos jos psichinei sveikatai. C.Germanotta laidoje „Mamos akimis“, sakė: „Mokykloje mano dukra buvo unikali, dėl to jai teko nemažai išgyventi. Įsivaizduokite, kad esate izoliuotas, atstumtas, pažemintas. Būtent taip jautėsi Stefani. Jai ėmus kvestionuoti savo galimybes ir vietą šioje žemėje, dukra pradėjo klimpti į depresiją. Kaip tėvai, mes bandėme padėti kaip tik galėjome, stojome į jos pusę, tačiau tuo metu apie depresiją ir jos pasėkmes žinojome išties mažai.“

Lady Gaga ne tik, kad jaunystėje patyrė patyčias, tačiau būdama dar 19-os ji buvo seksualiai išnaudota. Visą tai susidėjo ir ji palūžo, susirgo depresija.

REKLAMA
REKLAMA

Ji teigė, kad su tėčiu bandė visaip ją palaikyti, nes ji buvo unikali asmenybė, tačiau prisipažino, kad klydo. „Padariau nemažai klaidų. Tuo metu nesuvokiau ir nežinojau pirmųjų depresijos ženklų“, – jautriai pasakė Lady Gagos mama.

Primename, kad dar 2019-iasiais atlikėja patyrė išsiskyrimo jausmą. Vos pasirodžius filmui „Taip gimė žvaigždė“, kuriame Lady Gaga ir Bradley Cooperis suvaidino įsimylėjelius, kalbos apie tarp jų užsimezgusį romaną netilo ir už filmo aikštelės ribų. Tiesa, tuo metu Gaga turėjo sužadėtinį, Christiano. Deja, dar per „Grammy“ apdovanojimus ji pasirodė be sužadėtuvių žiedo, o netrukus pasirodė ir žinia, jog jie – nebe kartu. Užsienio pramogų pasaulio užkilisiuose sklido kalbos, jog C. Carino neva bandė pernelyg sukontroliuoti Gagą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų