REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendiniai „Pašėlę vyrukai“ Willas Smithas ir Martinas Lawrenceas vėl sugrįžta! 

Legendiniai „Pašėlę vyrukai“ Willas Smithas ir Martinas Lawrenceas vėl sugrįžta! 

REKLAMA

Policinės komedijos apie du absoliučiai skirtingus veikėjus, priverstus dirbti kartu, žanro pradžia laikomas 1949 m. japonų režisieriaus Akiros Kurosawos filmas „Stray Dog“. Tačiau į populiarumo viršūnę 1982-aisiais žanrą iškėlė Holivudo juosta „48 valandos“ su Eddie Murphy‘iu ir Nicku Nolte. Nuo tų laikų linksmos istorijos apie du tarpusavyje nuolat draugiškai besipešančius ir pasaulį gelbstinčius herojus tapo įprasta ir mėgstama kino žiūrovų pramoga. 

1995 m. režisieriaus Michaelo Bay‘aus sukurtas komedinis nuotykių filmas „Pašėlę vyrukai“ sulaukė milžiniškos sėkmės visame pasaulyje ir tapo tikra savo žanro klasika. Ne ką mažiau sėkmingas buvo ir po aštuonerių metų pasirodęs juostos tęsinys. O štai trečiosios filmo dalies teko laukti 16 metų. 

Geriausios „pašėlusių vyrukų“ dienos jau seniai praeityje. Maikas (akt. Willas Smithas) išgyvena vidurio amžiaus krizę. Niekaip nenorėdamas pripažinti, kad jaunystė jau praėjo, Maikas laksto sportiniais automobiliais, nuolat įsivelia į nepatogias situacijas ir purkštauja, priskirtas jaunų detektyvų grupei. Tuo tarpu susitupėjęs, šeimą sukūręs ir policijos inspektoriumi tapęs Markusas (aktorius Martinas Lawrenceas) vis dažniau pagalvoja apie pensiją. Tačiau kuomet paslaptingi nusikaltėliai imasi kėsintis į Maiko gyvybę, Markusas negali palikti bičiulio nelaimėje ir išlenda iš už saugaus inspektoriaus stalo. Prisiminę savo nesulaužomą priesaiką – „pašėlę vyrukai amžiams“ – šaunusis duetas išsirengia į dar vieną, pavojingiausią savo misiją. 

REKLAMA
REKLAMA

Nuotaikingas, smagus ir veiksmo kupinas legendinių „Pašėlusių vyrukų“ tęsinys į Lietuvos kino teatrus įsiverš sausio 17 dieną.

Režisierius: Adil El Arbi, Bilall Fallah

Prodiuseris: Will Smith, Jerry Bruckheimer

Scenaristas: Anthony Tambakis, Joe Carnahan, Chris Bremner, David Guggenheim

Vaidina: Will Smith, Joe Pantoliano, Vanessa Hudgens, Martin Lawrence, Alexander Ludwig, Happy Anderson

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų